19.01.12
00:14
помагайте момци ,,,става въпрос за следното
от неска почвам почивка от един месец в който да си почина
от креатини , бустери и прочие ,, та през този месец ще се заредя
за един добър стак след почивката .. ето какво съм намислил
креатин монохидрат ,глутамин ,бета аланин, плюс предтренировъчен,,
за силата се чудя още ...
до сега бях на трибулис на нау,д-тест на сайтек,аакг пак на сайтек ..
Темата беше редактирана от Бончо Генчев на 19.01.12 00:16.
19.01.12
10:50
сложи си и DHEA, спортни витамини, пчелен прашец, клей и пчелно млечице.
Бих ти препоръчал и още нещо, обаче е много трудно за набавяне - за него на л.с. ;)
19.01.12
10:54
ами аз си ги пия витамините но не съм ги написал тука в темата си ги пиша но ето и тука
витамини и минерали =паур пак .нау нутришън
бцаа на прах, протеин суроватка,и за ставите ..
интересува ме главно за силата остана ми половин опаковка от трибулиса .. чудя се пак
така ли да го комбинирам или други добавки напрао гледах на контролед лабс блу ъп..?
19.01.12
10:58
казано от Николай Фараона на 19.01.12, 10:54:
интересува ме главно за силата остана ми половин опаковка от трибулиса .. чудя се пак
така ли да го комбинирам или други добавки напрао гледах на контролед лабс блу ъп..?
написах ти какво мисля аз, тоя блу ъп ми се вижда малко...:) ...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 19.01.12 11:00.
казано от Николай Фараона на 19.01.12, 10:54:
ами аз си ги пия витамините но не съм ги написал тука в темата си ги пиша но ето и тука
витамини и минерали =паур пак .нау нутришън
бцаа на прах, протеин суроватка,и за ставите ..
Блу ъпа едва ли ще ти помогне особено за сила, това са продукти, които се ползват основно за PCT. Можеш да пробваш креатиновата матрица на CL - Green magnitude със сигурност ще работи много по добре по отношение на силата от Блу ъпа.
19.01.12
11:45
реших креатин моно+бета аланин+глутамин
ся се чудя трибулиса с кво да комбинирам ,,тва блу ъп значи да отпадне ,...
Ползата от трибулуса в твоя случай е спорна, защо не си починеш малко от него за да направиш преценка дали има смисъл. Ако държиш на стимулатор на тестостерона можеш да опиташ Test Freak на Pharma Freak, единствения тестостерон буустър, за който мога да твърдя, че съм го усетил да работи и при това добре.
19.01.12
15:29
мда ся един месец почивам от всичко
и през този месец ще си заредя .. ако може направо нещо ако ти идва на акъла да напишеш ще е супер
Обърни внимание на темата за ароматазния инхибитор, днес написах впечатленията след приключване на цикъла. Стака е насочен именно към увеличаване на нивата на собствения тестостерон.
19.01.12
21:35
не само акъла ми е на толкова :)
26 съм тая година ставам 27 :)
ама не иска нещо да оправи тва чудо тука в форума :)
общо взето до този момент излиза че от Бг ,,, няма да мога да си направя свясен стак или греша ?
19.01.12
23:11
казано от Николай Фараона на 19.01.12, 21:35:
общо взето до този момент излиза че от Бг ,,, няма да мога да си направя свясен стак или греша ?
Защо? Valdis ти спомена за Test Freak на Pharma Freak - аз бих му се доверил на твое място. Четох малко за този продукт и честно казано от всичко прочетено се навих да го пробвам.
Дори и да не можеш да си направиш стака от БГ - това, ще те спре ли? Сигурен съм, че Valdis може да ти обясни, как да си поръчаш това на, което си се спрял ;) Има и две теми за онлайн поръчките - намери ги и просто прочети за обща информация.
19.01.12
23:17
пишем си с него на лични да не спамим тука по темата ...
ще прегледам темите чел съм ги преди но като помня по 5 минути така е ,,,
24.01.12
20:42
момци вече от доста време търся :ехинопсин ( челядник)
но не мога да намеря никъде .. някой ако може да помогне ще се радвам
31.01.12
20:54
явно никой не може да го намери,,,,,,
мисля си ся за една комбинация :трибулис на нау по 1гр +зма на нау+д-тест на сайтек+дхеа (но откъде и коя фирма ?)
Мнението беше редактирано от Бончо Генчев на 31.01.12 20:58.