Green mag + Animal pack

14.01.12
14:56

Смятам да комбинирам тези 2 продукта , как смятате ще има ли ефект или е безсмислено , по принцип ми казаха ,че Анимал-а се комбинира добре креатинова матрица.Как мислите ?

16.01.12
20:44

погледнал ли си какво съдържа пак-а? витамини се комбинират с всичко ...

16.01.12
21:25

А с какво ще бъде най удачно да го комбинирам ?

17.01.12
08:48

маг-а или пака?

18.01.12
13:26

със маг-а , реших да го комбинирам с протеин но се чудя кой , Syntha-six или 100% Whey Gold Standart.

HE

18.01.12
13:44

Защо ли оставам с впечатление, че не знаеш, какво правиш? Май си нямаш грам идея от добавки, като ти гледам въпросите, това добре, но не мислиш ли да почетеш малко за това, какво ще взимаш и как?

18.01.12
14:52

Ами да като цяло не съм мн напред с нещата.Препоръчай как да го съчетая понеже си по вещ с добавките, виждам даваш доста компетентни мнения.Ще се радвам да помогнеш да кажеш green mag-a с какво е най удачно да го комбинирам? 2 години стаж , 80 кг. 21 год. Хранителния ми режим не смятам да го описвам, в смисъл такъв ,че е добър.

HE

18.01.12
16:55

Като няма да си описваш хранителния режим, как да ти препоръчам протеин да речем, като ти може да си набавяш нужното от въпросния хранителен режим? Как аз да разбера, къде ти е дупката в храненето, какъв времеви интервал имаш и от какви протеинови източници ти е съставено менюто?

Иначе протеин и креатин е класическа и доказана комбинация, която може да се прилага с още почти, каквото се сетиш.
ГрейнМаг-а е хубав, но не разбирам, защо още от самото начало се хвърляш на него? Защо да речем не започнеш с монохидрат /доказано най-ефективната форма на креатин/, ще спестиш пари от разликата в цената /монохидрат-а е доста евтин като суровина/?
Ето образовай се за креатина - колегата е направил много хубава тема по въпроса:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218

За по-натам, ще те помоля да не тръгваш така неориентирано, а да си набележиш, каквото мислиш да комбинираш, като преди това си разясниш сам за себе си, кое какво е и, какви са му действията и едва тогава да пуснеш темата. Така Анимал Пак пък отидохме на протеин, нали се сещаш, че някой начинаещ ако тръгне да чете темата, ще се обърка тотално.

18.01.12
20:52

09:00 - Мюсли или корн флейкс около 100 гр с прясно мляко + 1 банан
12:00 - Пилешка пържола +3 яйца
15:00 - Мусака + кисело мляко
17:00 -Ядки
18:00 - Тренировка
19:00 - След тренировка - Пилешко бутче + 3 белтъка
21:00 - Извара + още някой белтък.

Ако се сетя през деня хапвам и по още 1 банан.И мисля че не успявам да си набавя необходимият протеин, просто се чудя какъв протеин да си взема , колебая се между Синтата и Голд Стандарт 100 % , също така и за креатина , дали всъщност не е по добре креатинова матрица , или обикновен креатин монохидрат (не съм ползвал). Също протчетох че и Kre-alkalyn е добър вариант и започнах да се колебая вече.Както споменах стажа ми е 2 години, 21 год съм ,80 кг. Целта ми е да кача поне още 3-4 кг за да мога когато поизчистя както трябва да ме позаприлича на човек. :) Благодаря ,че се отзова на темата ми и си готов да помогнеш ! :)

HE

18.01.12
21:54

Ми, както и да го гледам си е малко белтъка. Има таблици със съдържанието на различните храни, та си сметни сам с точност /освен ако изварата и ядките на са по кило. :D
Щом последното ти хранене е извара си вземи суруватъчен протеин - сутринта и след тренировка. Аз продължавам да твърдя, че най-хубаво е да си вземеш монохидрат, като за първи прием.

18.01.12
22:21

Благодаря за мнението , а би ли ми препоръчал изгоден протеин както и креатин с реномирана марка.Да знам ,че няма даси дам парите на вятъра.Най вече креатин-а.Благодаря.

HE

18.01.12
23:06

Gaspari Nutrition Qualitine
Optimum Nutrition Creatine Powder
NOW Foods Creatine monohydrate
San Performance creatine -този на много добра цена го гледах някъде.
Ultimate Creapure
Списъка с креатина може да продължи още доста дълго.

Протеина гледай да е на реномирана фирма - така или иначе него няма да го “усетиш”.
Syntrax Whey shake според мен е добър избор, VPX Syngex, MUSCLE GAUGE Whey Protein Isolate, SYNTRAX NECTAR
И тук списъка може да продължава до безкрай.

Ако питаш аз в твоето положение, какво бих си взел - San за креатин и Syntrax Whey shake от протеините.

19.01.12
01:55

Мерси за предложенията.Сега поглендах и видях че Whey Shake съм го пил и като че ли не останах особенно доволен.Ще пробвам с Vpx Syngex както и Оptimum nutrition creatine powder, надявам се да не сбъркам.Разбира се не допускам кой знае какви резултати но все пак се надявам дори на лек напредък ,че нещо съм в 1 позиция напоследно време.

А колко си висок ?! Хеъд Хънтър протеина в закуската му ..или да задам въпроса си така .. само животинския протеин ли се брои (принципно) ? Задавам малко тъп въпрос ,но забелязах хора които ядат овесени ядки по 200 грама = 18г протеин . Не разбирам и питам :) ?

Мнението беше редактирано от Георги Христов на 19.01.12 16:44.

19.01.12
17:01

1.78

HE

19.01.12
17:08

казано от Георги Христов на 19.01.12, 16:38:

А колко си висок ?! Хеъд Хънтър протеина в закуската му ..или да задам въпроса си така .. само животинския протеин ли се брои (принципно) ? Задавам малко тъп въпрос ,но забелязах хора които ядат овесени ядки по 200 грама = 18г протеин . Не разбирам и питам :) ?

Всичко се брои, но както и да го смяташ си е все тая. В тези 100 гр. има 9 гр. протеин, което е смешно, като ако е мюсли става още по-зле т.е. това е нищожно количество белтъчини след ставане от сън. Ако към закуската имаше и 3-4 белтъка и един жълтък, щеше да е по-добро положението.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1