Жен-шен на ампули

18.01.12
20:10

В нашата аптека видях само такъв и ме интересува дали е добър или да търся под друга форма?! Какво ви е мнението за Жен-шена, какво трябва да знам за него преди да го употребявам и кой да избера, сибирския добър ли е и има ли по добър от него и т.т.? Каквото сметнете за нужно пишете..
Благодаря предварително!

19.01.12
19:39

Защо никой не пише :( Да не би да не съм задал правилно въпроса?! Май този Жен-шен в ампулите ще пробвам.

Мнението беше редактирано от Петков на 19.01.12 19:40.

19.01.12
20:30

Ми убаоо бе, пробвай го, пък после сподели колко ти е пораснала пишката.

19.01.12
20:46

казано от Valdis на 19.01.12, 20:30:

Ми убаоо бе, пробвай го, пък после сподели колко ти е пораснала пишката.

Той за това ли се пие само? Аз мислех, че е за укрепване на организма и за здраве..

Мнението беше редактирано от Петков на 19.01.12 20:46.

19.01.12
20:48

Ами незнам ама предположих, че ти за това искаш да го пиеш (wasntme)

19.01.12
20:52

казано от Valdis на 19.01.12, 20:48:

Ами незнам ама предположих, че ти за това искаш да го пиеш (wasntme)

:D Не е за това! В това отношение съм си добре ;) Зимата както знаеш човек се нуждае от подсилване и точно за това татко иска да си вземе(може и да ме лъже хаха) и му казах и на мен да вземе :)

Мнението беше редактирано от Петков на 19.01.12 20:53.

19.01.12
20:55

Може да му е писнало на човека цял живот да кара така и е решил да вземе нещата в свои ръце :D

19.01.12
20:56

казано от Valdis на 19.01.12, 20:55:

Може да му е писнало на човека цял живот да кара така и е решил да вземе нещата в свои ръце :D

:D е не знам.. казва, че бил много полезен, и за това :P

Мнението беше редактирано от Петков на 08.02.12 15:19.

Хахахаха! Гледай кво съвпадение!  И тука мога да се включа, като кажа, че от 3-4 месеца пия жен-шен на капсули.
Моя специално е Panax Ginseng extract 1000 mg, корен. Аз лично съм отвтатително много доволна от него и си мисля сега, като свърши, колко много ще ми липсва :) Действието му е в посока умерено повишаване на енергичността, когато ми е отпаднало, мудно, смотано или се събудя следобед от сън, а ми предстои тренировка и не искам да жуля кафета, когато имам нужда да се надъхвам повече за нещо. Повишава ми настроението и ЛИБИДОТО буквално. Това го пише в много статии и проучвания из нета, не заради това си внушавам, че ми действа, а наистина е така. Относно имунитета - аз съм човек, който така или иначе рядко боледува и не мога да кажа доколко има ефект в това отношение. Още други полезни качества са описани в много статии и материали, но кои от тях ще се отразят точно на твоя организъм е божа работа. Каквото и да става НЯМА ДА ТИ НАВРЕДИ, за съжаление този, моя е на KROGER, марка която се съмнявам, че може да се намери в БГ. Не знам дали таблетки на други марки ще са толкова ефективни.
Приемам  по 1, 2 или 3 капсули дневно, в зависимост от това колко нужда имам. Колкото и да изпиеш (по-малко от указаното) не вреди, защото е просто билков екстракт. Е, пишка не ми е пораснала, но уви, може да се дължи на фактора, че съм жена. Ти си длъжен да пробваш :)

08.02.12
15:29

казано от Йоанна Марева на 08.02.12, 12:15:

Хахахаха! Гледай кво съвпадение!  И тука мога да се включа, като кажа, че от 3-4 месеца пия жен-шен на капсули.
Моя специално е Panax Ginseng extract 1000 mg, корен. Аз лично съм отвтатително много доволна от него и си мисля сега, като свърши, колко много ще ми липсва :) Действието му е в посока умерено повишаване на енергичността, когато ми е отпаднало, мудно, смотано или се събудя следобед от сън, а ми предстои тренировка и не искам да жуля кафета, когато имам нужда да се надъхвам повече за нещо. Повишава ми настроението и ЛИБИДОТО буквално. Това го пише в много статии и проучвания из нета, не заради това си внушавам, че ми действа, а наистина е така. Относно имунитета - аз съм човек, който така или иначе рядко боледува и не мога да кажа доколко има ефект в това отношение. Още други полезни качества са описани в много статии и материали, но кои от тях ще се отразят точно на твоя организъм е божа работа. Каквото и да става НЯМА ДА ТИ НАВРЕДИ, за съжаление този, моя е на KROGER, марка която се съмнявам, че може да се намери в БГ. Не знам дали таблетки на други марки ще са толкова ефективни.
Приемам  по 1, 2 или 3 капсули дневно, в зависимост от това колко нужда имам. Колкото и да изпиеш (по-малко от указаното) не вреди, защото е просто билков екстракт. Е, пишка не ми е пораснала, но уви, може да се дължи на фактора, че съм жена. Ти си длъжен да пробваш :)

Най-вече за по-добро здравословно състояние и енергия ми трябва но, ако има и този страничен ефект с повишаване размера на оная работа ще съм доволен :D А не ти ли порасна нещо, гърдите например.. хи хи  шегувам  се..
Благодаря!

Мнението беше редактирано от Петков на 08.02.12 15:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1