20.01.12
00:24
От няколко дни се ровя из сайтовете за протеин който да добавя към креатина и бццато .. Проблема е, че следващите 2 месеца не се очертават много добре финансово и се отказах от идеята да пестя за no explode. Разбрах и, че нашите протеини ( Нутрим ) не стават за нищо и от по - евтините се загледах в продуктите на Биотеч . По описание едва ли не ги изкарват изобщо като едни от най - добрите протеини, също ги издокарвали много на вкус а и като пари са много, много добри ! Но според вас това, което пишат за продуктите си вярно ли е ? Гледах мнения, като цяло за продуктите им из нета, но едни казват, че са много добри, други че са пълни боклуци ... И ако не стават, като марка бихте ли ми препоръчали някой от калибъра на 30лв за килограм или 2кг за 50 - 60 лв ако въобще си струват..
От креатина им винаги съм бил доволен, друго не съм пробвал. Като цяло не мисля, че са толкова зле, за колкото ги смятат някои.
20.01.12
09:18
Най-изгодното и качествено решение на проблема ти е Pure Nutrition 100% Pure Whey.
Други варианти са:
Syntrax Matrix
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
За Biotech мненията са по-скоро негативни, отколкото положителни, но пък ако си много закъсал финансово...Отделно, че по-евтините продукти на Biotech от сорта на Nitro Gold и Hyper Mass 5000 са гейнъри, а не чист протеин.
20.01.12
10:57
Тихомире, благодаря ти ! Като че ли най - добре ми изглежда първото ти предложение . И още един въпрос . При тренировки 3 пъти седмично за колко време ще ми стигне протеина ?
20.01.12
11:02
На този въпрос няма как да ти отговоря с точност.
Разфасовката от 900гр. съдържа 30 дози от по 22гр. протеин всяка. Ако пиеш по 1 доза само в тренировъчни дни, ще ти стигне за малко повече от 2 месеца. При 2 дози само в тренировъчни дни - за малко над 1 месец и т.н.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.01.12 11:03.