След операция

20.01.12
16:57

Здравейте искам да ви помоля да ми дадете съвет по следния проблем . Преди една седмица претърпях операция пиларна киста на опашната кост.Та въпроса мие как да постъпя иска ми се докато дойде лятото има 4 5 месеца и иска ми се  да отслабна за лятото но не мога да тренирам а хранителен режим май няма да помогне кой знае колко  . Та как да потапя сега след операцията трябва да не се натоварвам да тренирам да се потя заради раната .Молбата ми към вас е  да ме посъветвате какво да правя искам да сваля около 10 15 кг за  срок от 4 5 месеца . Кажете ми какво да ям какво да пия какво да правя . Благодаря ви приятели :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.01.12 18:48.

20.01.12
18:31

Аз имах същия проблем , 2 месеца не трябваше да се натоварвам по какъвто и да е начин. През тези два месеца се хранех с каквото поискам когато поискам и резултата: от 76кг станах 71.
Моя съвет е да не се впрягаш толкова просто изчакай да ти мине пък след това му мисли :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1