02.06.04
12:49
Имам следния проблем!
Краката ми са прекалено мусколести за разлика от горната част
и сам решил да посваля поне 5-6 см. в бедрата за да стана по нормален. Прасеца ни в момента е 42 и бих искал да го сваля на 38
Попринцип сам с бърз метаболизам и мусколите са приблизително чисти
В момента правя само над 20 повторения заа краката.Според вас това ще помогне ли или да пробвам когато правя крака да не ям .............
Това ще попречи ли на развитието на горната част@
Мерси на всички които ще отговорят!
02.06.04
12:58
Приятелю, забрави да намалиш размера на прасеца - като цяло разграждането на мускулна маса в краката, особено в случай като твоя, където са генетично добре развити, е почти невъзможно. По-скоро, за да има баланс развий горната част, а не сваляй долната.
П.С. Адски дразнещо заглавие си сложил на темата - така рискуващ никой да не погледне поста ти. Приеми, че тук хората са интелигентни и разбират и без удивителни.
Ei man , akvi sa tia ne6ta kadeto pi6e6 4e 6te svalq6 ot krakata i nqma da qde6 za da ne ti rastat samo krakata?tova go nqma nuikade nqma i da go ima?kaji togava ako e verno kak da qm za triceps?Pravi silni trenirovki za gornata 4ast na tqloto a dolnata samo q PODDURJAI!s te4enie na vremeto 6te se opravqt ne6tata!
prai mn povtorenia na krakata ili ne gi trenirai hi4 i si pompai za gorna 4ast
По добре само поддържай краката с колело и течане.Само искам да ти кажа, че клековете подпомагат развитието на горната част на тялото , колкото и странно да звучи :wink:
02.06.04
19:15
Аз имам подобен проблем - бедрата са ми доста здрави, а и има доста излишни натрупвания там. Наблягам на горната част на тялото за да докарам някаква симетрия, но не спирам и тренировките за крака. Доста добре се стягам от велоаргометъра (нямам идея дали така се пише :oops: ) и от бягането. Ще видим докъде ще стигна. Пиши и ти какво си направил по-нататък.
02.06.04
19:40
loping ако се водим по принципа на изоставащите групи... след като краката ти вървят много добре спри да правиш крака и развивай горната част на тялото. Аз изобщо не правя крака, за какво ти са тези крака като има големи крака едно, че няма да можеш да бягаш бързо(защото ще ти тежат) а и друго, че само допълнително тегло ;) Аз като си бягам краката ми се орелефяват и това ми стига, наблягам на горната част на тялото... там е истината. Успех !
Хайде и аз да кажа нещо по вьпроса.Не би трябвало да те притеснява това.Мойте крака сьщо са ,по-точно бяха доста развити.Бяха около 70см,не толкова релефни ,разбира се,заради трвма в колената спрях да ги тренирам и сега са 62см.Така че ги поддьржай ,но недей да спирашда ги тренираш.Наблегни на горната част на тялото ,щом имаш генетично големи крака по-лесно се постига желаната формаХ :wink:
03.06.04
17:23
Interesna diskusiq otnosno svalqneto na muskulna masa ot prasetza :roll: Za pove4eto ot nas tzelta e imenno protivopolojnoto na gorenapisanato….t.e…stremej za uveli4avane na muskulite na krakata.Spored nqkoi tvurdeniq imenno ot tam se dava na4aloto na uveli4avane na gornata 4ast na tqloto :) Az li4no ne moga da tvurdq tova,tui kato nqmam dori i povtorenie na klek.
I vse pak az bih se poddurjal s veloergometar i leki krosove,a az gornata 4ast na tqloto-izvestna doza turpenie,dokato vsi4ko si doide na o4akvanoto mqsto. Uspeh !