20.01.12
12:47
Здравейте, на 19 години съм , 1,78 висок, 76 килограма, стаж близо година , храна предимно пилешко, картофи, риба тон( консерва), и т.н. До сега не съм приемал хранителни добавки. Мисля, че дойде време за прием на добавки. След като сметнах с какви пари разполагам месечно и колко давам за храна, ми остават горе долу около 150 лв. месечно за добавки. За покачване на ММ.
Спрях се на този продукт: http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-whey
Какво мислите ? Не съм много на ясно с добавките и искам мнения, съвети .. дали да е този или някви предложения за нещо качествено.
Също така ако може да споделите някой хубав креатин или нещо друго което да подпомогне качването на ММ.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.01.12 12:48.
По-добрият избор е матрица,освен това тази разфасовка,която си избрал излиза по-скъпо.
20.01.12
21:26
Лично за мен най - добрият протеин си е no explode, а ти щом можеш и да си го позволиш не се колебай а го почвай.
20.01.12
21:37
казано от Дамян Цветанов на 20.01.12, 21:26:
Лично за мен най - добрият протеин си е no explode, а ти щом можеш и да си го позволиш не се колебай а го почвай.
Я пак, кой протеин е най-добрия? Ти разлика между протеин и азотен бустер правиш ли? Заминаваш директно в бисерите!
21.01.12
12:18
казано от head_hunter на 20.01.12, 21:37:
казано от Дамян Цветанов на 20.01.12, 21:26:
Я пак, кой протеин е най-добрия? Ти разлика между протеин и азотен бустер правиш ли? Заминаваш директно в бисерите!
Положението е плачебно!!! Според мен трябва да се направи някакъв “дизлайк” бутон и тези смешни мнения да се оцветяват в някакъв цвят или просто да се трият, защотото утре поредното заблудено дете ще зачете това мнение и ще има да си пие този така добър протеин сутрин, преди и след тренировка, пък защо не и преди лягане!
За да не е оффтопик мнението ми. J L, защо мислиш, че пък е дошло времето за добавки? Продължавай да тренираш докато имаш прогрес и изчакай с креатинчето още малко за да ти е полезно когато имаш застой. Ако пък толкова силно желаеш ги желаеш, един протеин (суроватка или матрица според храненето ти) и един монохидрат + евентуално някакви витамини не са лош вариант.