28.06.05
14:35
Значи проблема ми е следния-искам да махна мазното съдържание в мен.
Сега ще ви кажа какво правя по принцип.
Значи тренирам си от година и половина и наистина имам сериозни постижения добре изглеждащ съм но единствения ми проблем е че някой мускули не могат да се видят-на корема да речем и на други места.Абе малко съм раздърпан но като цяло с програмата за упражнения нямам проблеми.
Искам от вас да ми кажете начин който наистина работи,начин за премахване на мазнините за да мога да се орелефя!Четох из форума и има много работи но съм нячинаещ и искма помощ.Току що се регистрирах!
Значи започвам с бягане вечер(20-30мин.) и след това фитнес.
Абаче нямам образец за хранене,е верно е че не ям мазно,не пия но бес толкова голям ефект.Значи преди фитнес взимам ПРОТЕИН+КРЕАТИН,а когато бяхам и КЛЕНБУТЕРОЛ.Усещам че решението е да започна нисковъглехидратна ДИЕТА.От прочетеното май трааше да си замервам нещо,но не разбирам.ХОРА дайте ми една универсална диета БЕЗ СЕРИОЗНА ЗАГУБА НА МУСКУЛНА МАСА.Тоест какво да ям поденелник вторник,сряда и т.н. и дали да е след и преди тренировките.У уместно ли е да пия така протеина преди и след фитнеса.След Фитнес ям 1-2 пъти!Това добре ли е?Ще се обърна и към модераторите-ПИЧОВЕ МОЛЯ ВИ СЕ НЕ МИ КАЗВАЙТЕ НАПРАВИ ТОВА И ТОВА,а просто ми напише те диетата за която мислите че ще стане!
Тежа 86кг и съм 1.86 висок.!
Мерси предварително! :D
Съжалявам, но няма универсална диета. Можем да ти напишем нещо примерно, ама ако не подейства, кой ще е виновен? Тоя, който ти е написал диетата, или ти, защото никой не може да те следи дали спазваш нещата? Нито те знаем как живееш, нито как тренираш, нито нищо. Хората са с различен метаболизъм, имат различен стил на живот и различни възможности (физически, финансови и т.н.). Това, което на мен ще ми действа, за теб може да има обратен ефект.
Някой примерно може да си позволят да ядат чисто пилешко с килограми дневно, а други не могат. Някой могат да харесват едни храни, а други да не ги понасят. Защо си мислиш, че някой ще седне и ще ти направи вместо теб режима точка по - точка?
Ами ако написаното не съвпада с твоето разписание на живота? Ако ти се наложи някой ден да си нарушиш режима? Какво ще правиш? Някой, който разбира и има основните знания, ще си промени нещата така, че режима да продължи да действа. А ти, като следваш готови схеми и не знаеш кое за какво е и как действа, какво ще правиш?
Можем да ти дадем общи препоръки, от там нататък сам се оправяш. Правилно си се насочил към НВД, но трябва да си сметнеш и приблизително колко калории гориш дневно, и да ги намалиш малко, така че да гориш повече, отколкото приемаш чрез храната. Но математиката е едно, а практиката е друго, така че ще ти се наложи в движение да променяш нещата. Тоест, не става с готови рецепти.
Като начало намали въглехдратите, и наблягай на месото и яйцата, прочети секцията с храненето в сайта и във форума, виж примерните режими и ако имаш конкретни въпроси, тогава питай.
Значи какво разбрах за НВР:
Това е свеждане на въглехидратите до минимум и исплозването на мазнините като гориво на организма.Да но ако започна да пълнея от тоя режим?Изчислих си коефициента по формулата за необходимото количество калории
Значи моето е 1389.5 и да си прибавя ли коефициента за примерно озни коефициент за това колко пути спортувам?Аз лично го правя 2-4 пъти седмично!А как да разбера колко изгарям?Като гледах списака с храните разбрах че трябва да видя какво мога да ям и то да е с възможно най-ниско съдържание ма въглехидрати.А трабвя ли като сумирам калкорите от тези храни да са равни на моя коефициент?