НВД и плодове

27.06.05
17:43

пречи ли да се ядат плодове по време на НВД (и защо) ?

27.06.05
17:59

защо не ?  :lol:

27.06.05
18:07

[quote author=“Voltmachine”]защо не ?  :lol:

е ти доста НЕДВУСМИСЛЕН отговор ми даде :)

27.06.05
23:37

По принцип не е желателен приема на плодове по време на нвд. Плодовете са основно захари и вода. Което в никакъв случай не ти е необходимо.

28.06.05
09:19

Според мен няма проблем. Ако си решил да приемаш Хгр въглехидрати и не надхвърлеш общото количество, ако не ги ядеш самостоятелно и/или вечер (може, но сутрин или след тренировка). Такива работи... аз лично на НВД рядко имам “свободно място” за плод, но защо не?

28.06.05
12:18

Не виждам смисъл в плодовете при едно стриктно НВД, за което нещо почна много да се говори - може би от потребност! Това ме води на мисълта, че доста хора наистина не знаят е, че плодовете, с изключение на два - три вода плод, са нежелани за една диета!
По-скоро ми обяснете защо искате плодове?

28.06.05
13:34

[quote author=”Питона”]Това ме води на мисълта, че доста хора наистина не знаят е, че плодовете, с изключение на два - три вода плод, са нежелани за една диета!

Ами то си е така....Не се сещам за броя на момичетата, а и мъже, които ми разправят “Абе ти ядеш по 5 пържоли и сваляш, а аз от 1 седмица съм предимно на плодове и не съм мръднал/а”  И като им погледна на бюрото- те си приготвили за деня 1 кило банани, 2-3 портокала и само на обяд хапват малко(солети или пица на парче).
Плодовете наистина са вкусно нещо...но летните месеци спокойно можем да се лишим от тях за сметка на пресни и хубави БГ-зеленчуци.

Тя каква беше темата, аз кво написах :wink:
Айде успех на всички, които са на диета.Аз мойта я спрях .....

28.06.05
14:00

[quote author=”Питона”]По-скоро ми обяснете защо искате плодове?

За разнообразие, защото са вкусни, защото съдържат витаминки.... принципно, аз лично не държа на плодове (да потретя). Но тъй като не вземам хапове (витаминни), няма да ми се отразят зле си мисля.

28.06.05
17:07

ами защо защо.. защото много обичам плодове затова :)

28.06.05
22:53

аз лятото се разбивам с пъпеши и дини особено с мастика ама са ще се огранича до динята ама тя си е 90”% вода така че не може да е толкова вредно.Най-добре сутринта да ги ядеш или до обяд

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1