По пътя към една мечта - Галин Захариев

Темата е заключена.

21.01.12
17:07

Здравейте, на 23 години съм, висок 186 и тежа около 73кг, занимавам се с фитнес от около една година, като прекъснах за около 5 месеца лятото.Целта ми е покачване на мускулна маса.
Основната храна която приемам е пилешки пържоли от филе, на скара, като на ден изяждам минимум по 6-7 бройки, отделно салати със зехтин, бял ориз, сирене, яйца, прясно мляко, препечен хляб, банани и други плодове
Когато започнах да се занимавам с фитнес тежах около 62кг :)

Тренирам по следната програма
Понеделник:
            Гръб
Теглене пред гърди (скрипец широк хват) - 4 х 10-12
гребане с дъмбел 4 х 10-12
Теглене пред гърди ( скрипец тесен хват) 4 х 10-12
Долен скрипец (тесен хват) 4 х 10-12
Мъртва тяга 4 х 10-12

Вторник:
          Гърди
Хоризонтална лежанка 4 х 10
Горна част - (дъмбели) 4 х 10
Избутване на машина 4 х 10
Флайс 4 х 10
Кофички 4 х 10-15

Сряда: Почивка

Четвъртък:
        Крака:
Предно бедро(разгъване) 4 х 20
Клякане със щанга 4 х 10
Напади 4 х 10
Задно бедно (сгъване) 5 х 10
Прасец на машина 4 серии до откат

Петък:
          Рамо и Трапец
Раменна преса( дъмбели) 4 х 10
Разтваряне с дъмбели 4 х 10
Вертолет 3 х 10
Задно рамо ( дъмбели, машина ) 4 х 10
Трапец - Дъмбели 3 х 15-20

Събота:
          Бицепс и трицепс
Редуване с дъмбели 4х10
Скотова пейка (щанга) 4х10
Концентрично с дъмбел 4х10
Чуково сгъване 4х10
      Трицепс
Скрипец V-образен лост 4х10
Френско от лег 4х10
с дъмбел от седеж 3х10
Кофички 3х15

Неделя: Почивка

Използвам следните добавки : Протеинова матрица Синтракс Матрикс 5.0 и креатинова матрица Green Bulge на Controlled Labs, дозата е 5 капсули - 45-60мин преди тренировка, като се пие и в нетренировъчни дни
Протеинът приемам сутрин на гладно и веднага след тренировка, искам да питам добре ли е :)
Очаквам от вас да ми помогнете със съвети относно хранителния режим, както и програмата.
Ще ми бъде приятно да дискутираме :) Пожелавам здраве и успех на всички

Темата беше редактирана от Galin Zahariev на 21.01.12 17:08.

21.01.12
19:48

Годината е била успешна за теб. :)  +11 кг е много добър резултат. Не е ли тежка тая 5-дневна програма? Добре си подбрал упражненията. Не знам само за ръцете дали това е най-добрият вариант. Не правиш ли бицепсово сгъване прав с щанга или набирания с тесен хват? И за трицепса избутване на щанга от лег с тесен хват?

21.01.12
20:13

ИМаш много серии за ръце,също можеш да отрежеш и от сериите на гърдите

22.01.12
03:56

За бицепс ги сменям една седмица редуване - една седмица щанга. Има доста противоречиви мнения относно програмата - едни викат че не е достатъчна, други че се претоварвам..Колкото и странно да звучи въпреки качените килограми, не изглеждам като човек който тренира - нямам никакъв релеф, само сила имам.
Единственото което видимо расте са ръцете - от 28-29 сега са 34 35 някъде. Гърдите не ми вървят :(
Незнам дали се дължи на хранителния режим или на нещо друго - ям през 4-5 часа колкото мога даже в началото се насилвах, но някак си не мога да ги формулирам например : Първо ядене 200 гр еди кво си.... затова очаквам вашата помощ и препоръки :) Благодаря за отзивчивостта и хубавите мнения.

29.01.12
19:37

Ще започвам да тренирам по индивидуална програма, изработена от Любомир Иванов и ще споделям мнения надявам се този път вече нещата да се получат...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1