24.06.05
18:55
Здрасти на всички!!! преди време ми излезнаха някакви нацепвания на кожата между рамото и бицепса( при стегнато положение на бицепса от вътрешната страна). не са много големи но изкам ако има начин да ги отсраня!!! преди време във една друга тема пак бях споменал за същия проблем и ми бяха препоръчали крем за бременни с повече глицерин... ама като се замисля на мене тия нацепвания са ми от качване на маса, а не от сваляне...а при бременните е обратното май... незнам ако имате представа как мога да ги махна тея лайна(с извинение) моля КАЖЕТЕ!!!!
24.06.05
19:14
Хахаха .. напротив, на бременните им се уголемява корема, а не се смалява. Думичката е “стрии”. Имаш стрии. Поради бързия растеж кожата се нацепва. Сега потърси из форума има 5-10 теми за това. Ако имаш допълнителни въпроси питай :wink:
и аз имам същия проблем.имам стрии точно м/у гърдата и бицепса.пробвах с Крем Дева Против Стрии На Рубела.ама само леко избледняват,но не изчезват.мисля да ида на дерматолог.гадно щото като сложиш фанелка без ръкави и се виждат.
Само да ви кажа, че доста са коментирани тук тези стрии.
Искрено ви желая успех, като гледам някой юнаци със стрии... радна работа. :?
26.06.05
20:21
каква дева ? обикновена ли?
27.06.05
16:42
Един мой фриенд също има и ходи на лекар там му препоръчаха един крем ама не го знам къв е :) И мисля че тези стрии са Ви от взимането на хапчета и всякакви такива подобни простотии :) всичко се набавя с храна
28.06.05
19:43
ООООО нещто си в грешка!!! не сам зимал никакви хапчета нито пък инжекции..... просто качих 6 килограма доста бързо, а и кожата ми е такава някаква.... как може братче да се нацепя от някакви смещни 6 кг, при положение че сега сам 60 кг, а бях 54…преди да почна да тренирам (преди 4 месеца) та ако можеш питай твоя приятел!! ще съм ти много благодарен.....