21.01.12
17:14
Здравейте.Време е да започвам да качвам ММ и да си купя хранителни добавки.Спрях се на Джак3д за сила и другото мисля да е Green Magnitude.Четох,че Джак3д може да се комбинира с кре-алкалин,но преди пих кре-алкалин и не останах доволен. За хранене ям храните от ВВД,но не държа много строга диета.Ако може да ми препоръчате нещо по-добро до около 110 лева.
21.01.12
17:49
според това , което си написал надали някой ще ти помогне , кажи данни за себе си стаж и т.н , тук има доста компетентни потребители , но се съмнявам някой от тях да е ясновидец .
казано от Last Hope на 21.01.12, 17:14:
Здравейте.Време е да започвам да качвам ММ и да си купя хранителни добавки.Спрях се на Джак3д за сила и другото мисля да е Green Magnitude.Четох,че Джак3д може да се комбинира с кре-алкалин,но преди пих кре-алкалин и не останах доволен. За хранене ям храните от ВВД,но не държа много строга диета.Ако може да ми препоръчате нещо по-добро до около 110 лева.
Първо времето за качване на маса отдавна започна , но това не е проблем.За да не останеш доволен от кре-алкалин си мисля , че хранителният ти режим куца и то не малко ... това “ям храните от ВВД” е много общо понятие.Според мен си вземи едни витамини/минерали и рибено масло.Изпипай си хранителният режим и тогава мисли за други добавки.