22.01.12
18:47
Кай Грийн и защо трябва на първо място да е правилното изпълнение, а на второ място тежестта.
Доколко е вярно това според вас?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.01.12 09:07.
22.01.12
19:10
човека си го казва, мукули ли ще правите или щанги ще вдигате.
Дори и да е вярно нима мечтаеш да имаш 50+ ръка, а да си силен колкото среднстатистически пубер с година практика?
Всички знем как културистите използват стероиди, както и други стимуланти. Има мнение, че много от super hevyweigth билдерите имат хормонален проблем, заради който дори и без тренировки биха имали повече маса, отк нормалните хора, а с тренировки и стероиди се виждат невероятни резултати.
Сигурно има известно право човека. Повечето щангисти, които виждаме по телевизията са мускулести, но не биха изпъкнали толкова много в повечето фитнес зали (като физика поне, силата е ясна). Затова доста хора и от този форум целят в тренировките си и маса и сила.
Така си е .. Той не е силов трибоец че да се гърчи с гигантски тежести , Той цели да се напомпи максимално и да извлече полза от всяко едно движение
И точно на това нещо най ме е яд като отида във залата .. Хем отишъл тяло да прави , ама ‘’вижте ме аз мога да дигам много’’ .
Мнението беше редактирано от RinGo на 22.01.12 19:20.
22.01.12
19:24
казано от ko_drugo на 22.01.12, 19:15:
.... Има мнение, че много от super hevyweigth билдерите имат хормонален проблем, заради който дори и без тренировки биха имали повече маса, отк нормалните хора.....
Ей, дай боже всеки му такива проблеми :D:D
казано от RinGo на 22.01.12, 19:18:
И точно на това нещо най ме е яд като отида във залата .. Хем отишъл тяло да прави , ама ‘’вижте ме аз мога да дигам много’’ .
Има да чакаш да направиш тяло, без да вдигаш сериозни тежести ;)
П.П. Манекенска визия, 38 см напомпан бицепс и плочки на 60 кг - това не го броя за тяло.
Мнението беше редактирано от Петко К на 22.01.12 20:09.
казано от Петко К на 22.01.12, 20:08:
казано от RinGo на 22.01.12, 19:18:
Има да чакаш да направиш тяло, без да вдигаш сериозни тежести ;)
П.П. Манекенска визия, 38 см напомпан бицепс и плочки на 60 кг - това не го броя за тяло.
Сериозни тежести но в рамките на възможностите .
На какво прилича това примерно .. някакъв слаб човек с неголям стаж във фитнес , който едвам бута 80 2-3 пъти на лежанката да сложи 150 кила като всъщото време го пазят 3-ма , а оня едвам да отлепи лоста и да направи джижение с амплитута едвам 10 сантиметра
Това са смешници - самоубийци за мене .
Виждал съм доста такива ситуации. Самият аз в момента тренирам по силова програма и знам колко важно е да вдигаш много , НО В РАМКИТЕ НА ВЪЗМОЖНОСИТЕ И НА РАЗУМНОТО
Именно де.
Да помпаш с години на лежанка с 40-60 кила (има един такъв в залата) и да се мъчиш да вдигаш 150 кила с помощ от двама души и с цялото тяло е еднакво глупаво и в двата случая няма да направиш големи гърди.
то нали за това са напраени силовите тренировки .
А отностно манекенското тяло на 60 кг с плочки едно ще кажа :
Плочките на слабо момче са като големите гърди на дебелите момичета
Дано схванахте ;)
23.01.12
14:47
Сякаш само при бицепсите върви тази методика.
23.01.12
18:07
то е ясно че 130-40 килограмови мъже не са направили тия тела с 15кг дъбели. всеки в даден етап от подготовката си минава през силови тренировки. идеята е друга на клипа. да се отърсиш от идеята колко трябва да вдигнеш и да се стремиш към още и още. стремежа е към правилното движение и максималното натоварване на мускула, без значине от тежеста. върви си методиката при всички мускули, просто сме на друго ниво от профи билдерите от списанията. намерили сме с кой да се сравняваме, че чак да подлагаме на съмнение техниките и методите им
Мнението беше редактирано от Цветелин Домушки на 23.01.12 18:13.
25.01.12
13:55
Други мнения по темата?
25.01.12
20:07
Аз съм на мнението,че всеки път можеш да го правиш правилно,но не всеки да слагаш големи тежести,но все пак в рамките на допостимото
Мнението беше редактирано от Вилиан Василев на 25.01.12 20:08.