26.06.05
17:58
искам да си купя лежанка с тежести до 70кг колко пари да си приготвя и от къде ще ме посъветвате да я взема
лежанките май са към 170-200 лева, лоста е 50-60 и тежестите по лев за килограм.
тва са ориентировъчни цени може и по евтино да има.
26.06.05
20:28
защо ти е лежанка? ако си решил да започваш сериозно да тренираш по добре си ходи на фитнес и за тия 300 и даже повече лева си купи протеин и аминокиселини!!! ако пък не смяташ да тренираш сериозно по-добре си купи 2 дъмбела за вкъщи, и с тях и с набирания можеш да се поддържаш тялото в прилична форма...
И в къщи може да се тренира сериозно, стига да имаш място за уредите. Освен това в дългосрочен план е по - евтино, за 2 - 3 години ще се изплатят уредите.
50 - 60 лева е малкия лост, голям лост ще ти излезе към 150 - 200 лв. тежестите са над 2 лв/кг. Лежанките са различни, но някоя по - качествена ще ти излезе над 200 лева. 300 лв определено няма да стигнат. Ще ти трябват още и стойки за щангата, за да можеш да правиш и други упражнения, освен лежанка :)
Виж тука какво намерих - http://www.bodys-sport.com/bg/home.html може да видиш как вървят цените.
Аз си тренирам у нас.Тренирам само сас един лост и 2 дъмпела и имам тежести.За мен е по добре така защото аз като отида в зала тренирам само сас лост и дъмпели само за краката исползвам уреди.И да ви кажа всичко е до желание и постояннство,за да имате резултатите трябва много силно да ги искате и да се стремите да ги постигнете и да се трудите.Ако имате това желание не ви трябват уред(както при мен)!