Програма за начинаещ

Здравейте на всички.Като цяло аз съм нов в занаята и бих искал да попитам за правилна програма за 3-пъти в седмица ходене на фитнес.Също така бих искал да попитам следното нещо.Взел съм си Креатин и Глутамин.Какъв е правилният начин за приемане.Аз до колкото знам Креатина се пие сутрин при ставане и 30 мин след тренировка.А за Глутамина честно да ви кажа незнам как се пият таблетките ако може някой да ми поясни тези неща преди да започна ще съм му много благодарен.аз съм висок 178 см някъде 60кг съм (25 години което не е нормално според мен ) креатина е монохидрид.целта ми е хем да къча малко хем да придобия някаква форма

22.01.12
22:41

На опаковките трябва да пише как точно се приемат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1