27.06.05
17:26
Цикалът ще го правя 8 седмици като:
седмица 1 по 10мг
седмица 2 по 20мг
седмица 3и4 по 30мг
седмица 5и6 по 25мг
седмица 7 по 20мг
седмица 8 по 10мг
Това ще ми е вторият цикъл.
Моля кажете по колко да пия от карсила?
Благодаря Ви :D
ми за 30 мг според мене си е доста има 2 варианта 3 пати на ден по 1 хап или 3 пати на ден по 2 хапа!
Въпреки 4е зависи и от парите Карсила не е чак толкова ефтин!
А и се пи6е “БИОНАБОЛ”!!!
оффтопик: какъв ти беше резултата от първия цикъл? Колко качи и колко задържа? Питам просто информативно, защото Бионаболът (пише се с о) е най-разпространеният стероид в България засега и ми е интересно! Мерси предварително
27.06.05
19:01
[quote author=“DarkWolf”]ми за 30 мг според мене си е доста има 2 варианта 3 пати на ден по 1 хап или 3 пати на ден по 2 хапа!
мдааа даже съм чувал че се казва биоанабол ....нали се сещаш :lol: :mrgreen:
вече няма да е най-разпространения защото са го спрели. някой друг ще заеме челното място :)
не са не са
просто на някои аптеки им доставят на някои не!
и аз не знам защо става така ама е факт!
[quote author=“snEjk0”][quote author=“DarkWolf”]ми за 30 мг според мене си е доста има 2 варианта 3 пати на ден по 1 хап или 3 пати на ден по 2 хапа!
мдааа даже съм чувал че се казва биоанабол ....нали се сещаш :lol: :mrgreen:
Ако визираш мене може и да сам го написал грешно,но е било поради факта че понякога барзам и нямам време да преглеждам какво точно пиша!
Мнението ви бе редактирано.Моля пишете на кирилица , не пишете с 4-ки и 6-ци да няма наказание!!Спазвайте правилата на форума!!
art_of_pain
[quote author=“YODA”]оффтопик: какъв ти беше резултата от първия цикъл? Колко качи и колко задържа? Питам просто информативно, защото Бионаболът (пише се с о) е най-разпространеният стероид в България засега и ми е интересно! Мерси предварително
Първо мерси за поправката :wink: Ами незнам точно колко килограма качих от първия цикъл но имаше ефект и значително малко спаднах като спрях “БиОнабола” :D Аз вземах по 10-20мг на ден тогава но в продължение на 2 месеца някаде и за тва не качих много но пък за сметка на масата бях зареден с много сила. Няма умора ти казвам. И нямах никакви проблеми със здравето (което е най важното). Но гаранция качих поне 7-8кг., малко повече от 1см (тогава минавах 43см в напомпано състояние) а сега бицепсът ми е 43 (напомпан) С две думи съм доволен. Малки разходи много ефект за дълго време.
Ами това еее ??