01.06.04
13:58
Бих искала да попитам дали някой знае къде има магазини за диетични храни в Пловдив (и София)?
Аз съм от Пловдив и знам само един единствен магазин, който е на ул.”Софроний Врачански”. Ако някой може да ми помогне с информация ще се радвам. :) :) :)
Благодаря! 8)
Ами в София знам само :)
То има доста, но аз знам 1 с точност къде се намира, защото само от него пазарувам. Той е отсреща на хотел ‘ХЕМУС’ от другата страна на бул’Черни Връх’ в една малка пряка, в една малка бутка :)
Благодаря. :) И това върши някаква работа. Случва ми се да идвам до София, така че не ми пречи да го намеря. 8) 8)
На Женския пазар има. В един безистен между улица Симеон и улица Кирил и Методий. Като тръгнеш посока Сливница, вляво.
02.06.04
20:43
v pd:
do voena bolnica otkriha skoro(nqma koi znae kakav izbor).namira se na bul"hr.botev"89 ili 91,to4no do nego ima denono6ten magazin.
sre6tu halite v uli4kite ima dosta zareden(daje i literatura ima)
v metro i bila(malko.ama ima:)
[quote author=“flufil”]v pd:
do voena bolnica otkriha skoro(nqma koi znae kakav izbor).namira se na bul"hr.botev"89 ili 91,to4no do nego ima denono6ten magazin.
sre6tu halite v uli4kite ima dosta zareden(daje i literatura ima)
v metro i bila(malko.ama ima:)
Благодаря! :) Този до Военна болница не го знаех! :roll: Знам само този, който е в уличката срещу халите.
Информацията за магазините в София също ми е много полезна, така че благодаря на всички, които ми отговорихте до момента.
8) 8) 8)