Стимулиране на хормон на растежа.

ИИ

23.01.12
21:24

Здравейте!Аз съм нов в този сайт.Искам да Ви попитам нещо и се надявам силно някой да ми отговори.Чух за някакви добавки,който стимулират растежа - примерно: аргинин,орнитин,лизин и глутамин..Използвали ли сте такива добавки?И ако да, моля Ви отговорете ми!А между другото аз съм на 16 години.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.01.12 21:41.

23.01.12
21:29

Привет,
не се занимавай с глупости...та Ти произвеждаш хормона достатъчно.....:)
Тренирай и се храни добре , това е истината за спорта като цяло....и не забрвяй постояннство и упоритост!!!

Поздрав,
Георги

23.01.12
21:41

Да не би да искаш да си повлияеш на растежа?

ИИ

23.01.12
21:50

Тренирам футбол и ходя на фитнес. През лятото плувам почти всеки ден.. Мисълта ми е няма ли да има ефект с тия добавки и дали са здравословни?Висок съм 1.73-4 :)

Мнението беше редактирано от Ивайло Иванов ivanov на 23.01.12 21:53.

02.03.12
12:22

Продължавай да тренираш и се съсредоточи върху храната. На тази възраст нямаш нужда от добавки (а и определено не са здравословни, колкото добрата храна), имаш още много да растеш! Не пий алкохол и не пуши цигари! От личен опит мога да кажа, че пиенето и пушенето в ранна възраст (в каквато си ти), пречи на растежа. Ще видиш, че в следващите две години ще пораснеш още доста, а ще продължиш да растеш до към 23, най-много 25 годишна възраст. Аз съм на 23 и може да се каже, че сега спрях да раста на височина и започнах да трупам маса. С тренировките, които правиш, ще стимулираш растежа си допълнително, а би било добре и да започнеш да тичаш и да ходиш на лостове, ако вече не правиш и тези неща. Усилени тренировки, добро редовно хранене и достатъчно почивка - това е ключът към здравословен и пълноценен живот.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1