Въпрос относно аминокиселини

22.01.12
23:03

Търся си хранителни добавки за покачване на тегло и това на което се спрях са аминокиселините. Харесъл съм си няколко продукта и ако някой може да ми каже кой е най-добър ще съм му много благодарен. Ето ги и тях: Amino 2700 на Universal Nutrition , http://shop.bb-team.org/gaspari-nutrition-bcaa-6000, http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-bcaa-blast
Аз съм на 17 год. 176см. 58 кг. тренирам от около половин година.

23.01.12
00:02

Като ти гледам височината, килограмите и годините повярвай ми, и много други хора ще ти кажат че ти трябва много храна тренировки и нищо повече.
Аминикиселените не са продукт пряко свързан с покачването на мускулна маса. Най-просто казано с тях ще ти преминава по-бързо мускулната треска. От където евентуално може да започнеш да тренираш по-често, което ме съмнява да стане.
По-добър начин за покачване на мускули от храната няма :)
В сайта има доста примерни режими и статии, кое и как да си организираш.

Илиян е прав. Ниското ти телосложение подсказва за проблеми с хранителния режим, а ако имаш проблеми с него, аминокиселините няма да ти помогнат кой знае колко.

Също така е добре да се отбележи, че Amino 2700 са комплексни аминокиселини, докато другите два продукта са bcaa.

Разликата е голяма, като лично ти препоръчвам да се спреш на BCAA. От споменатите от теб, тези на Pure Nutrition са по-добрият избор. Имат повече дози, съдържат повече БЦАА и имат добавен глутамин.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.01.12 09:14.

23.01.12
22:12

Значи засега да не взимам добавки докато не кача килограми. Благодаря за бързият отговор.

25.01.12
00:23

Здр. мисля да си вземам аминокиселини но пък същото време не искам да качвам още килограми ... висок съм 180 пък тежа 88 дали ще ми е от полза да си взема аминокиселините или вие да препоръчвате нещо.. благодаря ви предварително.. тренирам от 3 месеца

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1