27.06.05
21:17
Мн се извинявам ... знам че не е тук мястото да питам за тва ама нз каде и кои ......... та ..:
Можете ли да ми кайете магазин близо до НДК в които се продават уреди за трениране (трябват ми дъмпели). И горедолу на каква цена са. Че аз сам от Банско и никаде немога да си намера .... има в един магазин на Роканор ама 65лв е 1-ния ... тоес 130лв са 2 дъмпела тва ми изглежда доста скапо. !0х предварително!
И пак се извинявам!!!
27.06.05
21:24
Аз до НДК - не знам. Но срещу халите имаше едно магазинче където дъмбелите са по 20 лева единия- ако те устройва пиши ми ЛС-..
27.06.05
21:38
Да то и в Метро са по 20лв. тва си е нормално ... ако може по точно да нми обясниш каде е ? :0 (Ама аз нз нищо в Сф. така че ... ако може да е до някое по известно място ...)
27.06.05
21:55
Провери и на Пиротска 12!Там също може да има
По-здрави
[quote author=“50 cent”]Провери и на Пиротска 12!Там също може да има
По-здрави
100 % всичко има даже и лостове съм виждал
28.06.05
12:16
djgorgio мдам обаче аз проверих за едни работи отсносно канадската борба и нямаше...но щом казваш че и лостове си виждал супер.Ам дали ще има дъмбели такива които са с дискове (свалят и качват)
Горе долу някаква оринтеровачна цена? Благодаря
По-здрави!
28.06.05
15:53
2,50 на кило...там можеш да намериш нещата, които бяха в магазина зад ЦУМ, ако няма нещо - питаш и те ти поръчват...
п.с. а лостчето за дъмбел е 19,90
28.06.05
18:41
Мерси за Инфото ... ще се опитам да го намеря тоя магазин :0 ... в краен случаи може да мина през Метро ...
[quote author=“wow”]2,50 на кило...там можеш да намериш нещата, които бяха в магазина зад ЦУМ, ако няма нещо - питаш и те ти поръчват...
wow, от кога не си ходил в магазина зад ЦУМ, отдавна е затворен. Иначе той беше един от най-заредените в София. Не знам дали се преместиха или просто са фалирали.
29.06.05
13:04
[quote author=“xaoc”][quote author=“wow”]2,50 на кило...там можеш да намериш нещата, които бяха в магазина зад ЦУМ, ако няма нещо - питаш и те ти поръчват...
wow, от кога не си ходил в магазина зад ЦУМ, отдавна е затворен. Иначе той беше един от най-заредените в София. Не знам дали се преместиха или просто са фалирали.
абе сериозно почвам да си мисля, че четете темите на диагонал...
изрично съм казал “нещата, които БЯХА в магазина зад ЦУМ”...
иначе не е фалирал, просто карабиберов има грандиозния план да прави огромен шоу-рум за уреди и оборудване......не си спомням къде щеше да го прави, но като гледах проектите, наистина е нещо голямо....
[quote author=“50 cent”]djgorgio мдам обаче аз проверих за едни работи отсносно канадската борба и нямаше...но щом казваш че и лостове си виждал супер.Ам дали ще има дъмбели такива които са с дискове (свалят и качват)
Горе долу някаква оринтеровачна цена? Благодаря
По-здрави!
Аз от там си вземах лост и EZ- Щангата по 50 лева бяха спомням си (беше одавна обаче) имаше и дъмбели и ме учуди факта че в МЕТРО бяха по скъпи от там иначе имаше накитници (който купих и се пре....х) по 18 лв. парчето лелелеее
[quote author=“wow”]абе сериозно почвам да си мисля, че четете темите на диагонал...
изрично съм казал “нещата, които БЯХА в магазина зад ЦУМ”...
wow, абсолютно си прав, на диагонал съм чел, извинявай.
Днес минах покрай този бивш магазин, имаше бележка: “Магазина е преместен, за повече информация: Пиротска 12”.
30.06.05
08:36
мдам :wink: