Въпрос за протеин

На 16 год съм висок съм 179 см и тежа 74 кг . Ходя 3 пъти на седмица на фитнес до сега не сам вземал добавки . Въпросът ми е какво да си взема протеин или гейнер за изграждане на мускулната маса , и ако може да ми препоръчате някой

24.01.12
11:58

Просто хапвай повече - не ти трябва гейнър ... просто защото (ще ти дам пример) един гейнер който е около 5кг (няма да казвам марки) стига точно за 2 седмици и струва 90лв :Х

Иначе по-добре си вземи протеин (суроватка) и го пии само след тренировка (ако искаш да го спестиш де)
Може да опиташ на Оптимум  дето е 40лв за половин кг. Един приятел си взема на Абб (суроватка) 2 кила за 60лв

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1