10.03.04
22:59
Пичове,кажете пропорциите как трябва да са.Знам,че прасеца трябва да е колкото бицепса.Предмишницата колко по-малка трябва да е от ръката?Бедрото колко по-голямо от прасеца и т.н.
zastavash pred ogledaloto goli4yk…i kvoto ne ti haresva go promeniash!
spored men si e do tova kolko si visok, kakva pri4eska imash…..taka che si gledai cialsotnia vynshen vid…i kakto ti haresva taka da byde :)
31.03.04
17:02
awe nqma nikakwi merki za simetriq da znae6. towa deto si go 4uwal za rykata, praseca i wrata, 4e trqbwa da sa s ednakwi razmeri sa pylni gluposti otnasq6ti se SAMO za manekenite. Ima6e edno wreme edno prawilo, 4e taliqta trqbwa da ti byde min 30 sm po-malka ot grydnata obikolka za da ima6 specifi4nata V-forma. Arnold kazwa, 4e rykata trqbwa da ti byde tegloto razdeleno na 2(t.e. ako si 70 kg rykata trqbwa da ti e 35, ama za mene towa sa gluposti sy6to). Istinata li4i na SNIMKITE. Po-dobyr sywetnik ot snimkite nqma!!!!! Ogledaloto LYJEEEE w zawisimost ot nastroenieto (ama towa e za druga tema). aide 4e wzeh da stawam mnogo razto4itelen. ako imate wyprosi - zadawaite !!
Ei za ogledaloto si super prav 6te znae6 :D Ina4e ne e lo6o da si vodi6 dnevnik na merkite, no da ne se panira6, 4e ne6to se razminava s 0.0005sm. Nai-dobria suvetnik sa priatelite spored men. Po-skoro priatelkite de. Kato mi kaje niakoia iaka pi4ka 4e izglejdam dobre, puka mi, 4e niamam 60sm ruka.
imaite v predvid 4e i pri snimkite i pri pozing pred ogledalo ima edno neshto koeto moje korenno da promeni neshtata - SVETLINATA…