27.06.05
22:52
Погледнете този сайт. Харесали ви този култориага WWW.GREGGVALENTINO.NET
27.06.05
22:54
Отврат...
тва не е е културяга а срам и позор за култутизма тва е най голямия синтолен клоун
Определено не са най - големите ръце, в момента има хора с по - големи ;).
Освен това, в момента този човек е с доста по - малки ръце, отколкото на снимките, понеже беше в затвора за търговия със стероиди и освен това имаше здравословни проблеми и му правиха операция на единия бицепс, поради възпаление.
Тея снимки са от преди 5 - 6 години сигурно.
А че е грозно, предполагам няма нужда да спорим.
на мен това не ми изглежда реално. тиа снимки са като излезли от photoshop. оляма грозория. преди години най-големите ръце бяха на някъв миньор и си изглеждаха савсем реални.
:D Най обикновенно нещо :shock: Навсякъде си има крайности и извращения, че и тук ли няма да има :?: Или както се казва за всеки влак си има пътници :P
[quote author=“grafa”]на мен това не ми изглежда реално. тиа снимки са като излезли от photoshop. оляма грозория. преди години най-големите ръце бяха на някъв миньор и си изглеждаха савсем реални.
Преди 20 години ли?
Евала на мнението на Петко, защото е много подробно и точно.
по-здрави
еми не е трудно да направиш огромни ръце
тренираш ги по 3 пъти в седмица без да тренираш други мускули много ядене спане и наи-важното многооо зоб :)
боцваш синтол гълташ анаболчето и си на 6 :)
т’ва си е направо извратено...
Ако тия снимки не са монтаж му се чудя на тоя как се гледа в огледалото...
A иначе на снимките в секцията “My Younger Years” изглежда мноооооооого по-добре.
http://www.greggvalentino.net/images/pictures/g_Rtsidecurl.jpg
блякс, горкичкия
28.06.05
19:46
ета грозно е се пак май беха 64-5см :)
аз и на 61 сам доволен :) хаха ебавам се !
повече от 46-7 е грозно според мен
28.06.05
19:54
Аз до колкото знам най-големите ръце не са на тоя, а на некакъв, с ръце 66.7см....незнам ама в гръб ръката му беше стисната 1/3 от гърба....незнам ама според мен това е гроооззззннноооо!!!! според мен ръка повече от 45 не ти трябва...е са на всеки различно стои де ама....
28.06.05
19:57
ОХО ама на тоя пич ръката като я сметна му излиза повече от 67….мале....отпереняк
28.06.05
21:09
има и по големи ръце от на грег
29.06.05
18:28
По спомени ... ръцете на Грег са стигали до 70 см. Чувал съм и за човек със 72 см .. ама не го знам съществува ли...
А Манфред Хьобел не беше ли боцнал и той синтол? Неговите колко см са?
03.07.05
09:55
Тоя има умствени отклонения според мен, като малък сигурно доста пъти майка му го е изтървала на главата му и затова, той не е виновен човека не му се подигравайте. :lol:
[quote author=“Chushko”]Манфред Хьобел твърдеше че в най-добрата си форма е правил бицепсово сгъване с щанга тежаща 200 килограма!
самнявам се :)
06.07.05
19:05
Дориан не беше ли скъсал бицепса при подобна тежест :roll:
Да, само че правеше гребане с щанга, а не сгъване за бицепс. Има малка разлика :)
Подобни тежести при ръцете са нереални.
06.07.05
19:13
Да, само че правеше гребане с щанга, а не сгъване за бицепс. Има малка разлика :)
Подобни тежести при ръцете са нереални.
Мерси за разяснението. Това се имаше и предвид - невъзможни са тия кила!
ми ако аз напиша в книгата си че вдигам 200 от лежанка а съм 75кг ще повярваш ли?
[quote author=”^MaD^”]http://www.greggvalentino.net/images/pictures/g_Rtsidecurl.jpg
блякс, горкичкия
Забелейете че това е измама има нещо под кожата си
[quote author=“bullflex”][quote author=”^MaD^”]http://www.greggvalentino.net/images/pictures/g_Rtsidecurl.jpg
блякс, горкичкия
еми да това е синтол - стероид които се бие с инжекция в мускула
[quote author=“Chushko”]И аз мисля че е доста пресилено, обаче така е написал в книгата си “Най-големите ръце”
маи не е негова ама ако е негова мога да си избърша гъ*а с нея ако си мисля че като се набута със синтол някои ще го уважава определено греши този човек буди в мен съжаление и погнуса!
[quote author=”^MaD^”][quote author=“bullflex”][quote author=”^MaD^”]http://www.greggvalentino.net/images/pictures/g_Rtsidecurl.jpg
блякс, горкичкия
еми да това е синтол - стероид които се бие с инжекция в мускула
Не е стероид, а масло. Но в интервю, Грег Валентино твърди, че не си е бил синтол, а стероиди в големи количества директно в мускулите!
[quote author=”Петко К”]
Грег Валентино твърди, че не си е бил синтол, а стероиди в големи количества директно в мускулите!
Което е доста съмнително,имайки предвид начина по който изглежда :D
[quote author=“ScOwL”][quote author=”Петко К”]
Грег Валентино твърди, че не си е бил синтол, а стероиди в големи количества директно в мускулите!
Което е доста съмнително,имайки предвид начина по който изглежда :D
Ами не съм казал, че е вярно ;) Ама човека си има и генетика, не е само синтола. Виж му ранните снимки, ръцете са му най- добрата група.
[quote author=”^MaD^”]хахаха а бе да беше боцнал малко и в предмишницата
деба малоумника
:lol: :lol: Мда, обаче до колкото знам синтола действа най добре на ... как да кажа, къси мускули, един вид. Примерно използвал се мисля, най-много за прасец и бицепс. Ако се бие в предмишницата май ефекта ниямало да е сериозен... нещо такова.
Иначе не стига, че са грозни, но за сметка на това са просто психично болни. :lol:
п.п. Абе наистина ръцете им ми изглеждат като мацнати на Фотошоп, с оная екстра дето размазва наляво надясно... :lol:
16.07.05
22:10
http://www.greggvalentino.net/images/pictures/g_Rtsidecurl.jpg
ТОВА РЕАЛНА СНИКА ЛИ Е!!!!!!!!!!!!!!!!