Мнения за "Фитнес Плюс" в Младост?

24.01.12
18:44

Здравейте,

Вкъщи започва да ми става тясно и да не ми достигат тежести и уреди за някои упражнения, та затова се замислям за абонамент за зала.

Някой има ли впечатления от Фитнес Плюс в Младост?

Малко е скъпичка, но на снимки изглежда доста чиста, комфортна и като цяло приятна, още повече високата цена бих я преглътнал ако насреща получа по-отбран контингент посетители (като култура, а не като спортни постижения). На пръв поглед изглежда, че имат и доста сериозен набор уреди и свободни тежести. Освен това ми е на 500 метра.

Не слагам линк към сайта им тъй като не съм запознат с правилата тук и не съм сигурен дали няма да се възприеме като реклама.

Ако се сетите за алтернатива близо до Младост 4 ще се радвам да споделите.

Цената не е определяща, но все пак да е в разумни граници. Нещата на които държа са: чистота, по-малко малоумници, добър набор тежести и уреди, отзивчив персонал, по възможност добър протеинов бар, макар че последното не е решаващо поне на този етап.

24.01.12
22:34

На фона,на твоите изисквания,мисля че правилно си се насочил към някой по-лъскава зала.
Но имай предвид,че културата на посетителите няма нищо общо с финансовите им възможности.

24.01.12
23:25

Съгласен съм и определено нямах предвид това, че хората с по-малки възможности са второ качество! Нито пък, че гарантирано тези с по-големи възможности са читави. :)

По-високите цени обаче филтрират някои възрастови групи, които не ми допадат когато са на тълпи. :)

Пък и може да е място за спорт а не за релакс, но ако има вариант да е чисто, спретнато и по-тихо бих си платил за това. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1