25.03.05
23:39
абе кви са тия работи щотото постоянно гледам че се споменават :) какво представляват?
26.03.05
01:04
Най-просто - протеин на прах разреден с вода. Вече при добро желание можеш да добавиш каквото си пожелаеш: мляко, яйца, сладолед...но май най-добре се усвоява от организма като е разреден само с вода.
Здравейте,
ще използвам темата да ви питам и аз нещо за шейковете. Дайте идея как да го “транспортирам” (малко тъпо звучи). Понеже по цял ден съм на училище и се прибирам чак вечер нямам възможност да си взимам протеина, и се чудя по какъв начин да си го взимам с мен в у-ще.В обикновено шише не става, защото гърлото е прекалено тясно... Вие как правите?
Благодаря предварително за евентуални идеи!
П.С. Сори,че пиша в тази тема,но ми се стори подходяща.
29.06.05
10:46
Пластмасово шише от 0.5л.....с фуния сипваш протеина и готово. когато решиш да го пиеш - наливаш вода и джуркаш :D
Друга идея-Нескафе-фрапе имат едни шейкърчета, които се продават в магазини заедно с няколко кафенца и не знам кво още,но струват 1-2 лв. Взимаш си шейкърчето и протеина и като стане време-джуркаш и пиеш. По-големите фирми за суплементи също имат специални шейкъри,ама са и на специални цени-към 14 лв. :?
Разбиваш си на дози в пакетчета протеина за деня! във всяко пликче да има 30 грама протеин и го забъркваш с вода или мляко! Можеш и да го изсипеш в устата и да преглъщаш с вода!
Другият най-верен приятел е шейкърът - пластмасови чаши с решека, чрез които в полеви условия става перфектно разбиване на протеина!
Има и друг вариант да си правиш протеинови палачинки и ги увиваш във фолио :)
Да ти е сладко :)
Благодаря за бързите отговори,момчета.
Най-добре ми звучи идеята със шейкърът, шишето не е много удачно решение.По принцип си правя от време на време домашно приготвен протеин(извара с прясно мляко),а той е по-гъст... но както е да е.Мерси още веднъж.Ще се поразтърся за такъв шейкър.
01.07.05
19:29
новият шейкър на Оптимум е доста голям и струва само 5 лева , и е с капачка , което го прави още по-удобен.:)
по-здрави
може ли някой да сложи някаква снимка на тези шейкъри, за да се ориентирам горе долу какво представляват и да потърся тука при мен дали има някъде.