Radi's diary

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.01.12
11:05

казано от desislava Aleksieva на 23.01.12, 10:39:

аз междудругото толкова издирвам такова мляко 1,5% масленост,ама не намирам :( Чух лоши неща за тези,които аз ам Верея 0,1%,сигурно е пълно с нишесте,ама продължавам да го ям и чат пат някое 2%,ама това е защото ям много таратор,абе обичам си кисело мляко :D ,а за миналия ден калориите ти ми се сториха около 1200 (wasntme) ,може да бъркам,а е важно не да гледаш кантарам,а огледалото,и аз работя върху това.Дано не те притеснявам с моите коментари :)

За киселото 1.5% - аз си взимам “На баба”, бяла кофичка със зелено фолио отгоре :) Също така има едно Домлян БДС 2% - хубаво е.
Сега взех и аз на Верея 0.1% :( аз него го пия обикновено с протеина..
Даже ми е приятно, че се намесваш :))))))))))

23.01.12
11:15

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 23.01.12, 11:03:

Казват, че се пренасищал... но поне 1 месец прием, тогава почивай, 1 седмица е достатъчно. Л-карнитинът е една от добавките, която в повечето случаи не действа самостоятелно. В малки количества още повече. Аз лично пиех Л-Карнитин (но ацетил-л-карнитин, който има малко по различно действие) в дози от 5+ грама в комбинация с други термогенни добавки.
В раздел ‘’Хранителни добавки за понижаване на теглото’’ има една тема от @ЕМЗО - Всичко за Л-карнитина и Ацетил-Л-Карнитина. Прочети я, доста неща ще ти се изяснят.

Ще прочета, благодаря ти и ще пробвам малко по-нататък във времето. Ти с какво го комбинираше за по-добър ефект?

Мила

23.01.12
11:24

23.01.12
11:31

колкото и да говорят за това,че обезмаслените продукти поне в БГ са пълен боклук аз продължавам да си ги ям :( Това на Верея го ям от половин година и поне предполагам,че няма толкова мазнини,колкото обичайните,но за да е толкова гъсто според мен има бая добавки като сухо мляко и нишесте за сажаление,но за сега нямам избор :( .Пробвах и едно на Пършевица 0,5%,ама като хапна и ми остава няква мазна следа в устата и си викам,че е по-вероятно да има растителни мазнини,а те са по-лоши когато са заедно с млечни :(

23.01.12
12:31

казано от desislava Aleksieva на 23.01.12, 11:31:

колкото и да говорят за това,че обезмаслените продукти поне в БГ са пълен боклук аз продължавам да си ги ям :( Това на Верея го ям от половин година и поне предполагам,че няма толкова мазнини,колкото обичайните,но за да е толкова гъсто според мен има бая добавки като сухо мляко и нишесте за сажаление,но за сега нямам избор :( .Пробвах и едно на Пършевица 0,5%,ама като хапна и ми остава няква мазна следа в устата и си викам,че е по-вероятно да има растителни мазнини,а те са по-лоши когато са заедно с млечни :(

Пробвала ли си обезмасленото на Мегле? Поне според мен има вкус и плътност на 1.5%... а уж е немско... от както го опитах това обезмаслено нямам никакво доверие на тази марка! Гледах Президент имат млека, но са мн скъпи - 4-5 лв за литър!!!!!!

Мнението беше редактирано от radi badi на 23.01.12 12:58.

23.01.12
12:36

горе ти говорих за киселото мляко,а иначе мегле ги правят по лиценз тук(за прясното не съм сигурна),ама са пълен боклук както казваш :( .Аз си мислих,че си намерила кисело от 1,5% (giggle) жалко,много съм зле :) Иначе ако си пробвала на Верея киселото 0,1% ще видиш за какво ти говоря :)

23.01.12
12:59

казано от desislava Aleksieva на 23.01.12, 12:36:

горе ти говорих за киселото мляко,а иначе мегле ги правят по лиценз тук(за прясното не съм сигурна),ама са пълен боклук както казваш :( .Аз си мислих,че си намерила кисело от 1,5% (giggle) жалко,много съм зле :) Иначе ако си пробвала на Верея киселото 0,1% ще видиш за какво ти говоря :)

За кисело ти говорех за 1.5% ( на баба) :) иначе нещо ги смотахме кисели и прясни хахаха :)) 0.1 кисело не си взимам...моето 0.1% е прясно (на верея пак)

Мнението беше редактирано от radi badi на 23.01.12 13:01.

23.01.12
13:16

е,само мога да се надявам,че от към мазнини не са го наблъскали с палмова,то е ясно че е бъкано с брашно |-)

24.01.12
23:30

24.01.2012
———————————

Тренировката за днес беше 300 км търкаляне на гуми от София и обратно към Пловдив :)
Режима тотален срив!

6:10 - мъчително пробуждане
6:20 - кафе с мляко и мед
8:00 - няколко сурови бадема
около 11:00 - малка палачинка с шоколад - задължиха ме да я изям и от любезност нямаше как да откажа, все пак бях на гости :(
около 13:00 - няколко бадема
около 15:00 - 100 гр. пилешко филе със задушен спанак
около 18:30 - няколко бадема
21:30 - 200 гр. печена на скара сьомга; салата от домати и моцарела с босилек и зехтин

вода: около 1л. - нямах време и за вода даже, пфу гадна София

24.01.12
23:49

не е било чааак толкова зле спок...освен липсата на вода, разбира се, пък и поне е имало по няколко бадема :) що се отнася до палачинката, от където и да го погледнеш, то си е хубаво нещо това (giggle)

Мнението беше редактирано от Мари А. на 25.01.12 00:26.

25.01.12
10:11

Според мен въобще не трябва да те притеснява въпросната палачинка,след като останалото ядене е просто перфектно :) .Аз често се притеснявам,че прекалявам с  ядките,което вече си е за притеснение,като се има предвид колко са мазнички.Понякога ми се събира цяло ядене за деня от тях :D -е,рядко е,но се е случвало.

25.01.12
11:22

казано от Мария А. на 24.01.12, 23:49:

не е било чааак толкова зле спок...освен липсата на вода, разбира се, пък и поне е имало по няколко бадема :) що се отнася до палачинката, от където и да го погледнеш, то си е хубаво нещо това (giggle)

То бадемите нямаше как да са много, защото от тях ми се пиеше още повече вода, а ги ядох докато карах на отиване и връщане и в двете посоки бързах достатъчно много за да ми се спира някъде да си купя вода (blush)
Палачинката иначе я сънувах снощи, гузно :D

Според мен въобще не трябва да те притеснява въпросната палачинка,след като останалото ядене е просто перфектно  .Аз често се притеснявам,че прекалявам с  ядките,което вече си е за притеснение,като се има предвид колко са мазнички.Понякога ми се събира цяло ядене за деня от тях  -е,рядко е,но се е случвало.

Благодаря ти за насърчаването (F) Ти какво определяш като прекаляване.. едва ли можеш да изядеш 100 гр примерно на един път :) а и на снимката си изглеждаш перфектно така че сигурно не е голшма драма и да си хапваш понякога повече от тях..

25.01.12
11:30

25.01.2012
——————————

Стартирах днешния ден с кисело настроение породено от схванатия ми врат и почти никаквото спане, събудих се 100 пъти тази нощ ;(

7:20 - алармата проговори (бях се събудила доста преди това де, ама не ми се ставаше)
7:30 - кафе с мляко и лъжица захар (след като я изсипах в чашата загрях, че трябваше да сложа мед гррр)
8:30 - 9:00 - тренировка
9:10 - доза протеин (lean dessert)
11:00 - сандвич от 1 филия мастермахер, извара, сирене и домат
15:00 - салата от 2 яйца, маруля, 1 краставица + зехтин и оцет
19:00 - 2 малки домата, около 50 гр сирен, 1 варено яйце, лук и зехтин на вкус
21:30 - чаша мляко с мед

Мнението беше редактирано от radi badi на 25.01.12 22:07.

25.01.12
11:46

Ами,чак 100гр.май преди 2 месеца ми се случи като бях в Англия и бих 6 часа път с един рейс,та от тогава не се е случвало,но принципно уж се старая да чистя,а с ядките си минавам всички количества мазнина определени за деня,въпреки че си мисля,че точно от тях не ми се лепи,или само се надявам :D .

25.01.12
12:02

Тази нощ и аз неможах да спя. Сигурно е заради това

http://news.nationalgeographic.com/news/2012/01/120124-solar-storm-geomagnetic-auroras-flights-sun-earth-space-science/

Иначе ядки клиопай на поразия стига да не са мухлясали (гъбичасали) :D че има такава опасност като са сурови. (ако не са съхранявани правилно)

25.01.12
12:06

казано от Nikolay Paskov на 25.01.12, 12:02:

Тази нощ и аз неможах да спя. Сигурно е заради това

http://news.nationalgeographic.com/news/2012/01/120124-solar-storm-geomagnetic-auroras-flights-sun-earth-space-science/

Ама че гадост, само от това ще е .. и врата така ме стяга.. (devil)

25.01.12
12:13

Тази нощ си слагам шапката невидимка, като този юнак.

http://zerode.files.wordpress.com/2011/07/foil.jpg

и ще спя като дядо мраз :D

И мен ме стяга врата ама това е защото миналата седмица се правих на херкулес и нещо се превъзбудих с тежестите за рамо та нещо се пропука :D
Лошото е като те стегне шапката :D

25.01.12
12:30

казано от Nikolay Paskov на 25.01.12, 12:13:

Лошото е като те стегне шапката :D

Хахах, то обикновено като ме стегне врата и шапката почва да ем стяга :D

25.01.12
12:53

е,аз имам рекорд,събудих се само веднъж и то заради “мехурчето” :D иначе спах перфектно.А щеше да е добре да мога да ги кльопам тия ядки на поразия,че понякога не се осъзнавам кога прекалявам,ама ме притесняват брехххх,многоо калории за съжаление,а гледам да съм в малък калорииен дефицит (wasntme)

25.01.12
13:05

Мисля че докато си в “застой” :D нищо не трябва да те притеснява. Щом не качваш значи ги изгаряш или просто нека кажем отхвърляш хахахаха (може да ставаш на сън да правиш кросове около вас, пък да си мислиш че си спала перфектно) :D

26.01.12
11:09

26.01.2012
—————————-

Егати времето днес.. не можах да отида на тренировка заради снега ;( Излязох от вкъши в 7:10, а в офиса бях в 9:00

6:20 - събуждане
6:30 - чаша мляко с кафе и мед
10:00 - сандвич от 1 филия мастермахер с овес; 50 гр. виенска шунка; крема сирене филаделфия лайт, 2 резена домат ; чаша нескафе със суха сметана
14:00 - салата от 250 гр. домати и 1 консерва риба тон (180 гр нето) + зехтин
16:00 - шепа сурови бадеми
17:40 - 100 гр. извара Олимпус 5% масленост
20:00 - салата от рачешки ролца, кис краставички, малко царевица, 1 яйце

Мнението беше редактирано от radi badi на 26.01.12 20:23.

26.01.12
12:43

Ооо аз си станах като пич в 5 ядоф там кво прайх друго забрайх вече хахахах и след това с лопата на работа като един малък снегорин загрях за тренировка хахахаха (мисля че трябва да мина към общината).
След това айде на пързалката :D и в залата. Потренирах си зяпах кат олигофрен щот ми се спеше и те така хахаха

Обаче по-интересно е какво се случи на обяд. Отивам аз да ям значи, поръчвам там боб-моб, пиле с ориз, крем карамел и други подобни хахахаха и изведнъж о хора, ура вдигна ми се ..... хахаха не това беше друга история сори хахахах
Та поръчвам и филииии черни по инерция де. Обаче тез филии ни с ориз ни с боб да ги ядеш да хартисаха и си поисках лютеница и ето как завърши цялата драмаааа

Хахахаха

27.01.12
08:01

27.01.2012
—————————

Снегът ми бърка плановете за тренировка отново - причината е, че живея на 20 км от залата и днес реших да не се правя на дрифтър и да оставя колата си вкъщи, съответно не ми се влачиха сакове, чанти и т.н.

6:10 - събуждане
6:20 - мляко с кафе и малко мед
7:50 - сандвич от филия мастермахер; извара на олимпус 5% масленост + 20 гр. виенска шунка (нещо нямам апетит и половината сандвич ми остана, ще се мъча да го доям) + чаша химично нес кафе със суха сметана ( ще заспя на бюрото иначе)
11:00 - 2 кивита
13:00 - около 15 - 20 гр, сурови бадеми
15:00 - 3 печени чушки със зехтин и 100 гр. извара на олимпус 5% масленост

Днес ям някакви шитс основно (blush)

Реших да мина на обяд през един магазин близо до офиса, на чиято витрина стояха продукти на нау фуудс, магазинчето се оказа доста приятно, с информирани консултанти - препоръчаха ми даже форума хихи и бяха приятно изненадани че имам дневник тук :)
Та след дълги раздумки и въпроси от моя страна ме убедиха да си купя един фетбърнар - Black Fire на Pure Nutrition
Мисля от понеделник да го почна пък да видим до какво ще доведе :)

Мнението беше редактирано от radi badi на 27.01.12 15:28.

27.01.12
08:22

Може да компенсираш с тренировка в домашни условия. Не е чак толкова надъхващо, но пък по-добре от нищо. Дори чисто психологически мотивацията, че тренираш ще има ефект ;)

27.01.12
08:35

казано от Nikolay Paskov на 27.01.12, 08:22:

Може да компенсираш с тренировка в домашни условия. Не е чак толкова надъхващо, но пък по-добре от нищо. Дори чисто психологически мотивацията, че тренираш ще има ефект ;)

Ами аз вкъщи имам едно вело, може след работа да врътна малко :) Мисля утре да отида да потренирам, дано не ми се объркат плановете де.

27.01.12
08:49

за настроение качвам една носталгична лятна снимка с двете ми енергийни вампирчета, за котио в този студ нямам много време за разходки, но иначе са прекрасен повод за кардио по горските баири :D

27.01.12
12:06

В Тотала ли ходиш на фитнес ;)

27.01.12
12:18

казано от Nikolay Paskov на 27.01.12, 12:06:

В Тотала ли ходиш на фитнес ;)

Не, ходя в един женски фитнес - ФитКърфс :)

27.01.12
12:28

В шок съм :D, а аз си мислех че съм обиколил всички зали в Пловдив :D. Отивам за перука и минижуп :D тъкмо може и да изкарам някой лев след това на околовръстното хахахаха

27.01.12
13:06

казано от Nikolay Paskov на 27.01.12, 12:28:

В шок съм :D, а аз си мислех че съм обиколил всички зали в Пловдив :D. Отивам за перука и минижуп :D тъкмо може и да изкарам някой лев след това на околовръстното хахахаха

Еми тази няма как да си я посетил ;) а и то се води клуб - плащаш членски внос и чак тогава можеш да бъдеш допуснат до тренировка :) някво снобарско е малко...

27.01.12
17:16

Офф така съм затънал в снега, че само до снобарщина ми е :D. Четири часа ринах като луд и няма излизане, ще се чака трактора няма начин :D
Като сме го обърнали на лятна вълна :D

28.01.12
11:34

Абе Ради тия фиткурве :D дето ходиш при тях ми се струва като за мързеливци :D. Сега им погледнах сайта и снимките на обурудване. Ми то пълна скръб пък и с тия 30 мин. тренировки направо се съсипвате :D Ти незнам в кой ходош, но ако е този в центъра наблизо има един фитнес “Бизар” сутрин няма много хора и има достатъчно уреди за кардио и силови упражнения.

30.01.12
11:22

казано от Nikolay Paskov на 28.01.12, 11:34:

Абе Ради тия фиткурве :D дето ходиш при тях ми се струва като за мързеливци :D. Сега им погледнах сайта и снимките на обурудване. Ми то пълна скръб пък и с тия 30 мин. тренировки направо се съсипвате :D Ти незнам в кой ходош, но ако е този в центъра наблизо има един фитнес “Бизар” сутрин няма много хора и има достатъчно уреди за кардио и силови упражнения.

Абе не е баш за мързеливи, доста си ме натоварва и изморява... иначе за сега до март съм там, после ще мисля за алтернативи :)

30.01.12
11:30

30.01.2012
——————————

Денят може да се опише с една единствена дума СТУУУУУУУУУУУУУУУД

7:00 - събуждане
7:15 - чаша чай с мед
8:00 - доза протеин
8:40 - 9:10 - тренировка
9:20 - доза протеин
10:00 - чаша чай с мен
11:30 - 200 гр. кис мляко 2% + 3 суп лъжици овесени трици и мед
14:00 - 2 телешки кюфтенца (около 150 гр) + салата от домати, краставица и малко зехтин
16:30 - около 200 гр. извара с 1/2 краставица
19:30 - омлет от 2 яйца

Ако спазвам написаното и вярвам на електронните калкулатори, дневния прием калории ще ми е около 1500 Ккал

Мнението беше редактирано от radi badi на 30.01.12 11:48.

30.01.12
11:36

Уха добро меню трябваше и за мен да наготвиш една порция :D
Само тази “чаша чай с мен” в 10:00 малко ме озадачи. :D

Иначе относно СТУДА

Студено е! - казал вълкът и нахлузил червената шапчица на ушите си хахахаха

30.01.12
11:51

казано от Nikolay Paskov на 30.01.12, 11:36:

Уха добро меню трябваше и за мен да наготвиш една порция :D
Само тази “чаша чай с мен” в 10:00 малко ме озадачи. :D

Ами щото тогава стигнах в офиса и бях толкова заледена, че ми трябваше нещо за размразяне хихи а и 2те дози протеин ме заситиха стабилно :)
Реших да пия една преди тренировка и една след?! Добре ли е според вас..?

30.01.12
11:56

По принцип е добре, така го препоръчват. Аз мисля обаче че преди тренировка е добре да се приемат някакви бавни въглехидрати, за да имаш енергия за тренировката и след това да си вземеш протеина. Не че е грешно, но мисля че няма чак толкова голям ефект.

31.01.12
11:17

31.01.2012
————————

Много съм щастлива днес, страхотен ден! Открих, че сините зони в Пловдив не бачкат заради студа, баси якото :P

7:00 - Good morning world :)
7:15 - билков чай с мед
8:00 - доза протеин
8:50 - 9:20 - тренировка
9:30 - доза протеин
11:30 - 200 гр кис мляко 2% + 3 лъжици овесени трици и 1 портокал
14:50 - 1 пил шишче (около 50 гр месо); салата от 2 печени чушки, 1 домат, 5-6 маслини;  1 варено яйце и 50 гр. сирене тертер
17:30 - 2 печени червени чушки + 30 - 40 гр сирене тертер
19:30 - 1 кебапче + салата от моркови и краставица + зехтин

Приблизително 1700 Ккал

вода: 1.5 л

Мнението беше редактирано от radi badi на 01.02.12 15:09.

31.01.12
11:38

Виждам че се стремиш към НВД, но да знаеш че резултатите не са впечатляващи и след това като започнеш да се храниш по нормално организма ще компенсира досегашната им липса и ще си натрупа в аванс :)
Замести всички видове подсладени напитки (чайове, сокове и др. захаросани води) с чиста вода. Колкото по малко пиеш толкова повече задържаш.

Мнението беше редактирано от Wolfy на 31.01.12 11:38.

31.01.12
11:54

казано от Nikolay Paskov на 31.01.12, 11:38:

Виждам че се стремиш към НВД, но да знаеш че резултатите не са впечатляващи и след това като започнеш да се храниш по нормално организма ще компенсира досегашната им липса и ще си натрупа в аванс :)
Замести всички видове подсладени напитки (чайове, сокове и др. захаросани води) с чиста вода. Колкото по малко пиеш толкова повече задържаш.

Нали уж целта на НВД е да накара тялото да чисти мазнини по възможно най-щадящия начин и уж трайно :) Иначе пия чайове щото ми е студено :Р и не смятам да ги спирам докато не видя термометъра да отчита + градуси хаха
Вода гледам да пия по 1.5 л на денм, знам че не е много но до толкова стигам и се надувам :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1