Моля съветваите ме?

Темата е заключена.

28.06.05
21:48

бихте ли ме посъветвали какво да взимам на 16 години съм ръст 172 см
72 кг,стаж в залата 1 година
В момента взимам креатин,протеин и аминокиселини моля ви се дайте някакъв съвет дали е още рано да почна с твърдата химия.Ако ми е време кажете какво да взимам като по опитни от мене?

28.06.05
22:01

Нищо не взимай. Нямаш нужда. Защо си мислиш, че непременно трябва да минеш на химия? Някой тренират цял живот без химия, и са си добре.
Темата така и така ще я заключат, понеже си непълнолетен, а във форума не се толерира приема на химия от непълнолетни.

28.06.05
22:12

добре де даите някакъв съвет кам колко години да почна с химията
днеска видях един човек във фитнеса беше супер мускулест каза че пие трибестан за какво служи?

ST

28.06.05
22:37

ако по4вашаш химия нека това да бъде след 18 годишна възраст
а трибестан и ти може да вземаш
тои е билка и служи за повишаваен на производството на собствен тестостерон

28.06.05
22:39

Добре бе, от какъв зор трябва да почваш с химията? Потренирай още няколко години, и после помисли пак дали ти трябва.
Трибестана е билка, увеличава производството на тестостерон в тялото.

28.06.05
22:44

ми доиде ми вдъхновението от този в залата имаше супер оформени мускъли и беше на възраст около 20-22 години
и затова просто разпитвам
но анаболи,стероиди не мисля да зимам до 20 години най-малко
ще си взема трибестан и ше карам с него за ся

П.П бихте ли ми обяснили как се приеме трибестана

PI

29.06.05
08:37

добре де .. за кво изобщо ще взимаш даже трибестан като на твойта възраст нивото на тестостерон в организма ти е достатъчно високо.. и според мен с този трибестан едва ли ще постигнеш някакви впечатляващо резултати..тва си е мое мнение.. де  :lol:

29.06.05
10:24

ми искам малко да вдигна силата пак и казаха че е ефективно и затова мисля да го взимам

PI

29.06.05
11:54

емииии деазнам..както си решил ама ще видиш че почти нищо кой знае кво няма да дръпнеш поне аз така си мисля.. :?

29.06.05
12:53

[quote author=“Pitt_Bull”]добре де .. за кво изобщо ще взимаш даже трибестан като на твойта възраст нивото на тестостерон в организма ти е достатъчно високо.. и според мен с този трибестан едва ли ще постигнеш някакви впечатляващо резултати..тва си е мое мнение.. де  :lol:

Абсолютно вярно!!!
А и трибестана не е точно за покачване на силата, но тъй като явно много неща не са ти ясни, отдели малко от  ценното си време и прочети за добавките, за анаболните стероиди, ефекта и последствията от тях. Чул си че някой пие нещо и хайдеееее!! Млад си, използвай това предимство, а не се похабявай със стероиди..
Успех!!!

29.06.05
15:46

Благодаря за съветите който ми дадохте
Аз сам все още много нисък и искам да порасна малко пък има и доста време ,все още ми е рано много сте прави още един път 10х за съветите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1