28.06.05
21:48
бихте ли ме посъветвали какво да взимам на 16 години съм ръст 172 см
72 кг,стаж в залата 1 година
В момента взимам креатин,протеин и аминокиселини моля ви се дайте някакъв съвет дали е още рано да почна с твърдата химия.Ако ми е време кажете какво да взимам като по опитни от мене?
Нищо не взимай. Нямаш нужда. Защо си мислиш, че непременно трябва да минеш на химия? Някой тренират цял живот без химия, и са си добре.
Темата така и така ще я заключат, понеже си непълнолетен, а във форума не се толерира приема на химия от непълнолетни.
добре де даите някакъв съвет кам колко години да почна с химията
днеска видях един човек във фитнеса беше супер мускулест каза че пие трибестан за какво служи?
28.06.05
22:37
ако по4вашаш химия нека това да бъде след 18 годишна възраст
а трибестан и ти може да вземаш
тои е билка и служи за повишаваен на производството на собствен тестостерон
Добре бе, от какъв зор трябва да почваш с химията? Потренирай още няколко години, и после помисли пак дали ти трябва.
Трибестана е билка, увеличава производството на тестостерон в тялото.
ми доиде ми вдъхновението от този в залата имаше супер оформени мускъли и беше на възраст около 20-22 години
и затова просто разпитвам
но анаболи,стероиди не мисля да зимам до 20 години най-малко
ще си взема трибестан и ше карам с него за ся
П.П бихте ли ми обяснили как се приеме трибестана
29.06.05
08:37
добре де .. за кво изобщо ще взимаш даже трибестан като на твойта възраст нивото на тестостерон в организма ти е достатъчно високо.. и според мен с този трибестан едва ли ще постигнеш някакви впечатляващо резултати..тва си е мое мнение.. де :lol:
ми искам малко да вдигна силата пак и казаха че е ефективно и затова мисля да го взимам
29.06.05
11:54
емииии деазнам..както си решил ама ще видиш че почти нищо кой знае кво няма да дръпнеш поне аз така си мисля.. :?
[quote author=“Pitt_Bull”]добре де .. за кво изобщо ще взимаш даже трибестан като на твойта възраст нивото на тестостерон в организма ти е достатъчно високо.. и според мен с този трибестан едва ли ще постигнеш някакви впечатляващо резултати..тва си е мое мнение.. де :lol:
Абсолютно вярно!!!
А и трибестана не е точно за покачване на силата, но тъй като явно много неща не са ти ясни, отдели малко от ценното си време и прочети за добавките, за анаболните стероиди, ефекта и последствията от тях. Чул си че някой пие нещо и хайдеееее!! Млад си, използвай това предимство, а не се похабявай със стероиди..
Успех!!!