26.01.12
00:30
Здравейте,това е първата ми тема в този форум.Тренирам гимнастика,но на свободна практика.Висок съм 1.69 и тежа 75 килограма.Започнах да се занимавам повече с упражнения със собстевно тегло,но усещам че краката ми тежат.Целта ми е да стана максимално лек и максимално силен за упражненията със собствено тегло.Можете ли да ми дадете съвет относно двата вида добавки:
Смятам да си купя или Фат бърнер за да сваля излишното от себе си,или да взема Ноу експлоуд и да мина на диета.В момента взимам амино киселини и креатин.
Наистина имам нужда от помощ! :)
26.01.12
02:29
казано от jonny Ivanov на 26.01.12, 00:30:
Здравейте,това е първата ми тема в този форум.Тренирам гимнастика,но на свободна практика.Висок съм 1.69 и тежа 75 килограма.Започнах да се занимавам повече с упражнения със собстевно тегло,но усещам че краката ми тежат.Целта ми е да стана максимално лек и максимално силен за упражненията със собствено тегло.Можете ли да ми дадете съвет относно двата вида добавки:
Смятам да си купя или Фат бърнер за да сваля излишното от себе си,или да взема Ноу експлоуд и да мина на диета.В момента взимам амино киселини и креатин.
Наистина имам нужда от помощ! :)
Щом искаш да сваляш не мисля , че креатина няма място в режима ти , аминокиселините са добър вариант за възстановяване , стига да се приемат в подходящите количества , като за начало започни малко , по малко да ограничаваш въглехидратите в менюто си , също така е удачно да избягваш приема им или да го сведеш до минимум след 18:00-19:00 , добре е да сваляш излишните килограми постепено , а не рязко , чак когато стигнеш застой тогава прибегни към приема на суплементи за преодоляването му . Поздрави!