23.01.12
11:37
Здравейте :)
Казвам се Елена и днес ще направя първия си опит да водя дневник :)
Ще напиша какво ще хапвам днес и как ще премине тренировката ми.. Няма да съм много описателна, защото още си нямам представа как ще се справя :))
И така... закуската ми е 2 яйчни белтъка с половин жълтък и 2 лъжички финни овесени ядки като палачинка с една мандарина и кафе със 3 капки стевия. В 11.00 хапвах 100гр. пилешко филе с един малък печен картиф и зеле. В 14.00 отново 100гр. пилешко филе със зеле, но тук слагам и малко зехтин. В 17.00 (1 час преди тренировка) пия една доза протеин и 1 доза аминокиселини. И тук идва ред на тренировките...Днес ще тренирам гръб, една от любимите ми тренировки. Ще започна със гребане на скрипец 3х20 с тежест 10кг. Второто упражнение е пулдаун зад врат 3х15 с тежест 15кг. Третото упражнение е Т-щанга 3х15 с тежест 5кг. Последното упражнение е Гребане с дъмбел 3х15 с дълбел 5кг. След хубавата тренировка ще приложа кардио на кростренажор 20 мин.
След залата ще пия една доза аминокиселини и ще вечерям 200гр риба със пипер, броколи и краставица :))
Всяко хранене е придружено със 500мл вода :))
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.01.12 14:22.
Цели, стаж? Мислиш ли, че си на нивото да тренираш по една група на тренировка?
Както и да е, увеличи тежестите, намали повторенията и не дърпай зад врат.
23.01.12
11:58
Имам стаж във фитнеса година, знам че зад врат не е хубаво заради прешлените. Но смятам да ги редувам зад и пред врат :)
казано от Elena Slavova на 23.01.12, 11:58:
Имам стаж във фитнеса година, знам че зад врат не е хубаво заради прешлените. Но смятам да ги редувам зад и пред врат :)
Всъщност не заради прешлените, а заради раменете. И по-добре не ги редувай, а прави само отпред.
23.01.12
12:31
Благодаря за мненията :)
24.01.12
10:20
Добро утро на всички :)
Днес менюто ми няма да е по различно от вчерашното, отново пилешкото е на лице :))
Но тренировката ще е рамена и гърди...започвам с 2 упражнения за гърди, като първото е флайс от тилен лег 3х20 с гирички от 4 кг., след това избутване на дъмбели от лег 3х20 с гирички 4кг.До тук с гърдите :)
За рамена започвам с Арнолд преси 3х15 с гирички от 4кг., изнасяне на дъмбел пред тяло 3х20 (4кг), раменни разтваряния в страни от седеж 3х15 (4кг), издърпване на щанга към брадичката-тук използвам малкия лост 3х15. Така приключва и тази група и завършваме с кростренажор от 20мин :))
След това заслужена почивка:)
Пожелавам на всички лек ден :))
Ели, що не пробваш да покачиш работните тежести и да намалиш повторенията. Ей така, да видиш как ще ти се отрази :) На мен лично ми носи еуфория и задоволство от тренировката :)
Каква стевия ползваш?
26.01.12
12:40
Сис, засега искам да свалям килограми и да чистя мазнини и затова правя повече повторения, а тежестите не са винаги леки-зависи коя мускулна група тренирам :)) С време и на по слабите мускулни групи ще се покачат килограмите :))
Стевията си я купих от аптеката и е на капки, вече година я ползвам и няма свършване :)
Кафето става супер с него (лично мнение) :)
Днес ще е тренировката ми за крака, тях ги тренирам в суперсерии :)
Клекове -с дъмбели по 10кг+кик бек с крак 15кг.(3х15)
Лег преса с разтворени пръсти по 10кг от всяка страна+разгъване със събрани пръсти по 15кг(3х12)
Напади с дъмбел по 10кг+римска тяга с малкия лост по 5кг от двете страни(3х15)
Сгъване за задно бедро с 10кг(3х20)
И кардио 20мин :)
26.01.12
12:59
Пиши си храната, тя е по важна от самото трениране.
26.01.12
13:03
О Ванка знам го това :) Но не я пиша, защото в тренировъчни дни тя ми е една и съща, както съм я описала от самото начало на дневника си :))
И викам да не се повратям, нали сме всички разбрани хора:)))