RQ: Какви са разликите между AAKG и Arganine

Здравейте,

Имам следното запитване още докато тренирах днес, каква е разликата между Арганина и ААКГ ? И по-точно кога, кое е хубаво да се взима ? Също комбинацията между тези 2 ‘форми’ на арганин съвместими ли са, т.е. ефекта му ще се увеличили ако се комбинират ?
Също така имам въпрос, каква е препоръчителната доза за приемане на арганин, а и кога е най-добре да се приема ?

Не мога да повярвам, че за 10 дена никой от целия форум не успя да ми отговори на този въпрос.
Все още ще почакам, тъй като и аз не съм намерил точен отговор, с аргументаций :)

Вероятно никой не е чувал за арганин.
Или пък задаваш въпроси, чиито отговори се намират прекалено лесно чрез търсене в интернет.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.01.12 06:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1