кортикостероиди???

Темата е заключена.

29.06.05
14:30

имат ли нещо общо със стероидите коите се изполэват в bodybuildinga???

PI

29.06.05
15:38

ето ти нещо от форума... което би трябвало да си прочел ама..явно няма кой да гледа.. :P

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1727

:lol:  :lol:  :lol:  ае! Успех!

SU

29.06.05
17:05

Нямат общо както видя.Използват се за подтискане на имунната система.Кортизол крем специално и аз съм си мазал,но поради съвсем друга причина коята няма общо с бб :)

29.06.05
17:23

[quote author=“Sully_Erna”]Нямат общо както видя.Използват се за подтискане на имунната система.Кортизол крем специално и аз съм си мазал,но поради съвсем друга причина коята няма общо с бб :)

Някоя венерическа болест :) ? Хах що да няма общо с бб :)
по-здрави

ST

29.06.05
20:39

всъшност кортико  стероидите имат доста общо с боди билдинга
оба4е при травми кортико стероидите са с противоваспалително и обезболяващо деиствие

SU

30.06.05
00:32

Автоимунно заболяване,не венерическа болест  8)

01.07.05
09:56

Мен като ме заболят подмишниците  откъм гърдите ,вследствие повдигане от лег,боцкам един дексаметазон и до ден два болката отшумява !

ST

01.07.05
12:13

абе не е много хубаво да биеш 4есто кортико стероиди все пак те отслабват мускулните влакна и сухожилията и при прекомерна употреба на кортико стероиди особено ако се прилагат локално има опасност от скъсване на мускули и сухойилия

06.07.05
18:26

От тях много болят ставите...ама доста...казвам го от личен опит...особено ако си обездвижен става още по лошо...

ВН

09.07.05
12:41

[quote author=“Sully_Erna”]Автоимунно заболяване,не венерическа болест  8)

:) Метилпреднизолон? :) тоя стероид ми спаси живота веднъж :), набиха ми 16 инжекции за 24 часа :)... който е чувал за едем на Квинке знае за кво иде реч...

SU

10.07.05
15:08

алергична реакция от храна :) добре че са имали в бърза помощ такива инжекции

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1