Кой протеин е по-добър ?

27.01.12
15:44

Искам да попитам има ли разлика между  Whey gold standard и Whey 100% pure nutriton. По принцип когато ходих да си купувам протеин бях решил да си взема Gold standard, но продавача ме убеди, че другият е по-добър.Някой който разбира да ми каже дали е така или съм се прецакал ;D :)

27.01.12
18:11

Почти винаги се препоръчва първо това от което продавача има по-голяма изгода или печалба, в случая точно това се е случило с теб. Затова първо се пита после се купува, за въпросния протеин не мога да твърдя, че е некачествен, но от няколкото теми в, които се обсъждаше въпросната марка вносителя не успя да ме убеди в качествата на продуктите си и те не биха били моя избор.

27.01.12
18:23

Протеина който ми предложи беше по-евтин ...

27.01.12
18:25

Да ама за сметка на това печалбата от него е по-голяма, бъди сигурен ;)

Личният ми опит с протеина на Pure Nutrition е по-скоро скромен, но нямам основание да смятам, че продуктът на ON го превъзхожда по някакъв съществен показател.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1