Оформяне на плочките на корема

27.01.12
20:39

Здравейте! От скоро тренирам вкъщи, защото нямам време за фитнес. Искам да си оформя плочките на корема. Като стегна корема, горе-долу се показват 4 плочки, но в нормално състояние няма и признак за такива. Два пъти в седмицата правя V-преса  2x25 и Коремни преси (класически с фиксирани крака)  4х50 и бягам по 25 мин събота и неделя. Въпроса ми е, какво трябва да направя за да си стегна корема и да се покажат плочките? Да продължавам ли с тези упражнения или да правя и други? Колко пъти в седмицата да ги правя? По колко серии и колко повторения? Кога и по колко време да тичам? Споделете вие какво сте правили по въпроса. Надявам се да ми помогнете. Благодаря!

Поздрави!

27.01.12
20:41

Ако трябва да ти препоръчам едно единствено упражнение за корем, това ще е ab-wheel rollouts от стоеж. И все пак, плочките няма да се виждат, ако не свалиш мазнините, а това става чрез контрол на инсулина... който се осъществява чрез храненето.

27.01.12
20:43

Въпроса ми е, какво трябва да направя за да си стегна корема и да се покажат плочките?

Да спазваш диета , съобразно с целите ти ! Ти как си с храната ?

27.01.12
20:43

Да, ясно ми е, че трябва да спазвам диета. Ако може препоръчайте нещо, защото не знам абсолютно нищо за тези неща.

П.С.
Сутрин закусвам 2-3 препечени филийки. След това в училище си нося храна от вкъщи - сандвич и 2 ябълки. Като се прибера ям, каквото има сготвено. След това следобед отново 2-3 препечени филийки и вечерям пак каквото има сготвено. Ям много плодове, зеленчуци, млечни продукти и ядки.

Мнението беше редактирано от Yasen Kurtev на 27.01.12 20:46.

27.01.12
21:52

Здравейте и аз също  като Ясен закусвам всяка сутрин 1 препечена филийка намазана със сирене една ябълка +2 варени яйца а за пиене една чаша прясно мляко.След това в училище ям един кроасан.На обяд ям предимно готвено а следобед солети или нещо да е по леко заедно с портокал или друг плод.Вечерята е най различна.Тренирам корема с около по 5 различни за горната и 5 за долната част  упражнения с по 30 повторения на всяко.Тренировките са през ден като преди упражненията скачам на въже 15 минути също така и 3x100 коремни преси.Мога да кажа че има резултат но освен тези неща играя баскетбол по 2 часа на ден като е добро времето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1