15.01.05
17:57
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31593#31593
———————
Здравейте приятели!
От много време не съм писал тук но това не значи че не съм посещавал форума на любимия ни спорт.Попрочетах това-онова.Разбрах че най-уважавания от мен културист Христомир Христов няма собствен сайт.Човекът който прослави държавата ни и в този спорт,взе и професионална карта.Той заслужава повече!Дано с общи усилия изградим нещо наистина добро в чест на този така трудолюбив човек за да може повече хора да се заинтересуват както от него така и от нашия спорт.
Аз лично се заех с проекта http://bighristomir.hit.bg и искрено се надявам да помагате с каквото можете за да създадем нещо голямо:)
искрено ваш Васил BlackWhiteChamp
Снимките, които си избрал са супер, ако можеш да напишеш повече за сплита му, храненето и суплементите, ще бъде от полза за всички. Във форума май има някои които за казвали, че го познават добре, може и някое интервю да ти уредят.
Успех!!!
евала братле! похвално е че си се заел с това защото христомир го е заслужил. иска ми се да можех да ти помогна с нещо..
15.01.05
19:42
Аз сега се опитвам да вляза вътре ама виждам един надпис отгоре който ме притеснява.Пише: under construction
15.01.05
19:50
Всичко хубаво, но такъв сайт не заслужава да се търкаля по родните фрии-та, най-малкото заради човекът, който е представен в него. Ако искаш ще ти дам име и хостинг да го качим при нас, така ще го гледа цял свят.
Ако те интересува, пиши ми - dimitar.mihaylov@bb-team.org
Здрасти и похвално че ти положи първите стапки които взаимно целихме тук! От вторник си купувам личен компютър и се включвам активно за саита! Имам диска му и можем да окрасим сайта му с именно негови тренирочъчни снимки, за сплитовете му имам почти цялата информация, сабирана от 2-3 години, по-стари изяви по сцените на Мадрид, петербург, стари интервюта и т.н.
Така че аз активно от вторник се хващам с тебе да пишеми кореспондираме!
И нека и ние станем като Ицо, опознавайки всички неговите стъпки и хапки, които го издигнаха на върха! Бауууууууууууууу :wink:
пост 2 :
Е, все пак правя и опити той да стане наш съдия за снимковото състезание, и това ще е нашият принос за него, от нас! Все пак нещата се избистрят и концепцията става по хубава! Имам доста инфо за него, ключително какви добавки е взимал (за химия пред никого не е споделял, но това няма да е тема, така мисля), каква музика харесва, кои състезатели професионални предпочита, защото виждам в позинга му парчета от различни професионасти - Шон Рей, Милош Сарчев и т.н.
Така че данните ги имате от мен, доста ще са, имам и снимки доста, бе.....доста хубава работа ни чака! :shock:
Ама аз съм твърдо ЗА! Така че ни и за малко бих се оплакъл :wink:
Нека всеки който има инфо да го пуска насам!
Моля не пускайте 2 мнения едно след друго.
по-здрави
Емил
Супер е сайта, но много по-добре ще изглежда на хост на бб-тийм! :)
по-здрави
25.06.05
01:18
Смея да кажа, че имам добри познания в (x)HTML и донякъде в CSS2. През свободното си време правя сайтове, а пък културизмът ми е ... ако трябва помощ съм на среща. Ако е нужен дизайн, код(без сървър-сайд) ще съдействам :wink:
Добре ще е да се уведоми Христомир за това начинание и да се поиска разрешение за постването на снимките и инфото за него. Митака е предложил добър хостинг, който може да се ползва.
25.06.05
13:08
то хубаво ще се обадим ан Христомир хубаво Митака е предложил хостинг ама като гледам няма кой да прави сайта.
25.06.05
14:31
Кажете какво ще има. Какви са категориите и подкатериите на менюто и ще ви предложа дизайн .. ако не поне схемичка за layout-a. Кажете по-подробно какво ще има и ще се заемем няколко човека и ще го сътворим. Относно уведомяването съм съгласен.
П.П. BlackWhiteChamp - само една препоръка, като гледам флаша е на 12 фпс. Сложи го на 25, че така леко насича. :wink:
Тук има една много основна концепция на това как би могъл да изглежда сайта. Има много работа по него (един ден в общия случай), но това е нещото което става за 1 час кликане.
Кажете вашето мнение, ще има добра галерия и форум предполагам. Материалите и снимките вече трябва да се вземат официално от съответните източници, тези които са ползвани са намерени в гоогле, но са използвани без изричното съгласие на авторите и Христомир.
25.06.05
22:49
И аз ще предложа един дизайн. Изберете един от двата. Като трябва ще направим гласуване. Който спечели ще се използва неговия дизайн, а другия ще помага за завършването.
Ето моето предложение:
www.techni.machines94.com/hristomir/
Не е довършено, но идеята е ясна.
http://hristomir.hit.bg/ е хостнат примерен layout на бъдещият сайт на Христомир.
Митака (dimitar.mihaylov@bb-team.org) предостави хостинга.
EDIT: Момчил (Милев - ПР, менаджер, спонсор на Христомир) не е съгласен сайта на Христомир да бъде поддомейн на бб-теам.орг, за това помолих Митака да го затрие. Засега ще бъде на hit.bg, докато не разреша този проблем.
http://www.techni.machines94.com/hristomir/ е варианта на layout-a избран и изработен от manson.
Избирайте кой да бъде и да ги довършим.
Трябва да уточним кой ще се свърже с Христомир за да го уведоми за проекта, да каже дали е съгласен. Ако е съгласен, ще ни трябват материали (снимков и не само) за да напълним сайта със съдържание (което е най-важното нещо).
27.06.05
06:28
BB-Team има готовност да предостави нужните технически условия, за да се публикува дадения сайт в интернет (вече хаос има достъп до съставения подсайт). Ще му направим и промоция, но нека преди това да го разработите добре и преди всичко да направите връзка с Христомир Христов, за да е в течение. Бих искал да разбера и кой ще е отговорен за поддържането и обновяването на страницата, за да е ясно с кого ще се комуникира занапред.
Хаос ако ти ще се свържеш с Христомир ще ти дам телефона му на лично съобщение. Значи трябва да се говори обаче първо със спонсора на Христомир, защото той му е и PR и мениджър и т.н. Като това стане ще можем да помагаме за материали и снимки и т.н.
по-здрави
27.06.05
14:19
ОК. Като се оправите с формалностите .. Питона май беше казал, че има много инфо. Да го предостави на ЛС на мен или на хаос, да видим как ще се структурира сайта .. пък и да се направи кода по гъвкав.
[quote author=“manson”]ОК. Като се оправите с формалностите .. Питона май беше казал, че има много инфо. Да го предостави на ЛС на мен или на хаос, да видим как ще се структурира сайта .. пък и да се направи кода по гъвкав.
Ние имаме друга работа и неможем да управим всички “формалности” Предлагам ви другата среща да дойдете и да се разберем, защото ние не можем да говорим с човек с който сме имали добри контакти за нещо с което не сме наясно и което ние няма да усъществяваме или поне нищо незнаем по въпроса.
по-здрави
Трябва да действаме бързо, защото идеята се краде не трудно. Тъка че ако искате действайте по-експедитивно и да се развие идеята.
по-здрави
Супер идея! Жалко, че познанията ми на тема php и html са прекалено слаби и не мога да помогна :cry: , а за дизаина повече ми харесва този на xaoc ...
29.06.05
18:41
Някакво развитие?
Пооправих форматирането, но пак съм ползвал примерни текстове. Леко ъпдейтнато: http://techni.machines94.com/hristomir/
29.06.05
18:57
Не съм от София. Дистанциран съм. Говорете с хаос пък после кажете какво е станало :)