Болки в средата на гърдите

14.01.12
18:04

Не знам защо, но от 2-3 седмици ме боля гърдите по средата, точно където се оформя КАНАЛА, притеснявам се да не е нещо вътрешно, но ме боли само примерно когато опитам да си стегна гърдите, мисля, че е нещо външно, в смисъл нещо да съм разтегнал.. Рязко покачих килограмите в гърдите в смисъл 20-30 кила съм нагоре в сравнение с килограмите с които правех преди, ако някой знае от какво може да се дължи или е имал същия проблем, нека каже...

Благодаря предварително ! :)

Моето мнение да не се притесняваш. По принцип няма какво вътрешно да те боли от пред на канала на гърдите. Сърцето стяга, а дробовете болят от зад. По - голяма вероятност е да си разтегнал или да си ги преуморил. Ако продължаваш да ги тренираш остави им седмица почивка и ако силата на болката не намалява тогава най-добре е да отидеш на лекар да те погледне.

14.01.12
20:56

ако правиш кофички 100 % е заради тях ! Същия проблем възникна преди 10 дена и при мене

14.01.12
20:56

Почини си малко и виж дали няма да отмине. Най-вероятно си ги претоварил.

14.01.12
21:29

Миналата година,когато не можех да правя кофички,но се опитвах,пуснах една от сериите ми кофички до долу и изпитах рязка болка.Боля ме около 2 месеца и после пак започнах да правя кофички.Болката ми беше точно такава,каквато ти я описваш.Всъщност един приятел имаше същата случка но контузията му беше по друг начин възникнала и него го боля няколко месеца.Така че съветвам те ако не отмине до 4-5 дена да идеш на лекар.

14.01.12
22:39

за най-малкото нещо на доктор .. Нищо ви няма , няма да умрете ;д
1-2 седмици и ще ти мине

16.01.12
20:10

Благодаря ви много за полезните отговори !! :)

16.01.12
23:38

казано от RinGo на 14.01.12, 22:39:

за най-малкото нещо на доктор .. Нищо ви няма , няма да умрете ;д
1-2 седмици и ще ти мине

Ако се окаже(недай си Боже),че момчето има някакъв животозастрашяващ проблем(всичко се случва) и нещо стане с него,защото не се е консултирал с лекар навреме,понеже ти си му казал да не бъде “женчо” и да не ходи, ти ли ще поемеш вината? О да,вярно ти си анонимен многознайко,без никаква диплома и квалификация!

Мнението беше редактирано от Изтрит на 16.01.12 23:39.

17.01.12
00:17

за диплома не може да знаеш понеже съм ‘’анонимен’‘
Стана съвсем ясно че е прерастягане или натъртване. А и точно там където го обяснява .. стига се вкарва и ти с тия филми ..
Както и да е .. при мене болката отмина напълно (2 седмици)и от утре продължавам с кофите

И аз имах този проблем, но ми се наложи да почина повечко от фитнеса защото бях 2-ра смяна пък сутрин не мога да дигам пълноценно.... Та ми се наложи да почина и днес правих гърди и грам болка не усетих. Като видиш зора почивай :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1