29.06.05
22:25
Здравейте. Искам да попитам според вас необходими ли са наистина добавките или всичко може да се извлича от храната и резултатът да е същият. Чакам мнения :D
Смисъла от добавките е, че просто не може да поемаш толкова твърда храна на ден. Ако си 90 и повече кг и искаш още да качваш, трябва да поемаш доста голямо количество белтък, ако е само от твърда храна няма да успееш да си го набавиш, тъй като времето за усвояване е по-дълго и чуството за ситост е също за по-дълго време.
Пък и от добавките можеш да си набавиш неща които иначе много трудно се намират/комбинират! Примерно фет бърнерите: имат гуарана, някой таурин, и още сумати работи, които отделно като билки трудно се намират, пък и комбинират!
Може и без тях. В момента не взимам никакви добавки. А по - принцип ползвам само високопроцентен протеин, ако се налага, тоест, ако по една или друга причина нещо ми куца яденето.
Добавките не са необходими, напротив, много по-добре без тях. Ефект с положителност има и колкото по-голям е той, толкова по-бързо изчезва след спиране на добавките и/или тренировките. (Лично мнение)
Мнението ми е че може и без тях.Единствено може да се ползват да заместиш някое хранене.Съвсем спокойно може да се изгради тяло и без тях
Познавам много хора които си карат на яка храна без никви добавки и пак изглеждат мноо добре
30.06.05
13:32
и аз съм на мнение че може и без тях с тях е просто по лесно :P единствено да се замение някое хранене ... :D
а иначе имам един от класа ми секи ден дава сигорно 10 лева и нагоре за ядене ... и за 2 години от 60 кила и рака 30 направи рака 40 и 78 кила .... без никва добавка едва преди около 5-6 месеца му подариха от 1 състезание креатин на мусаши та го пи иначе нищо друго не е пил и направо...