Болка в кръста след лежанка?

29.01.12
18:06

Здравейте! Тренирам от 3-4 години активно, но напоследък ми се случва след тренировка за гърди, т.е след  лежанка, усещам напрежение в кръста и след 2 дена изчезва..каква може да е причината?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 29.01.12 18:27.

29.01.12
18:24

Не прави мост.

29.01.12
18:31

Ми аз и не права почти.Дали е възможно понеже не тренирам гърба от 2-3 месеца,да е заслабнала тази част,и дали да не почивам извесно време?

29.01.12
18:34

По скоро ще да е от неправилна техника , както vatman e казал не прави мост. :)

Поздрави !!!

29.01.12
18:39

Загрявай и кръста преди лег, примерно с тяга само с лоста 2, 3 х 20 тина повторения

забелязал съм че като сменя залата/лежанката и не внимавам и мен ме боли кръста. вече знам колко висока лежанка ми е удобна и ако е много висока си подлагам по един диск 25кг под стъпалата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1