Премахване на белези след операция

29.01.12
19:49

Наскоро ме оперираха на врата и имам няколко шева и е на доста видимо място,възможно ли е по някакав начин да се премахне белега или поне да се намали някакви гелове може би?

29.01.12
19:53

Може би с разни мазила ще го позакриеш но няма да го махнеш. Аз имам подобен белег на друго място и в началото беше доста изпъкнъл и личеше но с времето избледня , естествено вижда се но не е както преди мисълта ми е че и при теб може да се случи същото. :)

Поздрави !!!

хубаво е да питаш хирурга си, а той беше хубаво да ти обясни и без да го питаш. едно то най-разпространените мазила е Контрактубекс и комбинирано с подходящ масаж(който можеш да се научиш за 30 минути как да си правиш сам) дава приемлив ефект. има и други мазила, но в момента са ми изхвъркнали от ума.

30.01.12
08:46

Освен кремове има и силиконови лепенки. Какъв ефект имат не знам. Ползвала съм само Контрактубекс, но не съм доволна.

Зерадерм.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1