Фитнес програма ?

MG

30.01.12
00:36

Здравейте! На 17г. съм, 49кг, 170см висока.Краката ми са доста слаби, искам прасеца само да го уголемя и бедрата да ги стегна. Корема ми е големичък,нищо че съм адски слаба :Д . Искам да го направя с релеф,което ще е доста трудно, паласки имам малко ии ханша искам да го смаля.Общо взето е това.. Ходя на фитнес от 2 месеца , правя абсолютно всичко , което се сетите във фитнеса,но усещам,че не е правилно и искам програма. Отделно имам диета, сутрин закуската ми е 2 белтъка+ мюсли с прясно мляко + някакво месо (шунка,салам).. Обяд каквото искам и вечеря, месо или риба + салата (или картофи,бобови изделия) . Спряла съм сладки,газирани и всякакви подобни .

30.01.12
00:41

Добре си започнала и си се ориентирала.Мерките ти изглеждат много добре.Един въпрос ... това на снимката ти ли си? Ако имаш снимки качи , защото мисля , че си в повече от добра форма , а и по снимките можем по-добре да ти кажем какво ти липсва или какво ти е в повече.

MG

30.01.12
00:46

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/300567_265094070178895_100000349117133_878230_1305758123_n.jpg - за мен съм прекалено широка в ханша и искам да отслабна там, както и да направя плочки на коремчето хаха .

30.01.12
00:51

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.12 09:11.

30.01.12
01:21

Господин Анонимен(Ливър не нам кой си), това не е флиртче/гепиме или някакъв подобен сайт- това е медия за фитнес и здравословен начин на живот, където хората споделят идеи и съвети свързани с тази тематика. Девойката търси информация и съвет а не плоска свалка и то от човек, който е неизвестник и дори е ограничил профила си...

Сега по темата моят скромен съвет е, Марина, да отделиш малко време и да почетеш, като може да започнеш от тук- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51874
За тренировките- “правя абсолютно всичко” не е оптималният вариант. http://www.bb-team.org/fitness/workouts тука по критерии си избери програма за начинаещи. Друго полезно нещо е да зачетеш дамските дневници- девойките са много прилежни и постоянни има какво да научиш и то на готово, а защо не и ти да си направиш дневник.
Погледни и в раздела за хранене важните теми, защото сега храненето ти търпи критики. На теб не ти трябват някакви брутални рестрикции, но е добре да си изградиш навици за правилно хранене, а не просто “някаква” диета. Успех и чети и питай : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 30.01.12 01:21.

30.01.12
01:32

Много добре знам за какво е сайта, но явно някой хора си нямат друга работа освен да се заяждат.Относно коментара ми явно не можеш да схванеш , че това е шега и начин да кажа , че изглежда прекрасно!И за съвети има време , не съм такъв скъперник , че да си ги пазя за себе си :D .... но първото нещо , което исках да отбележа , а именно че изглежда прекрасно и не виждам паласки и т.н. бе опорочено от теб като начин за свалка ... ама както и да е стават всякакви неща

И ако обичаш ... малко уважение за Liver-a защото са си го заслужили ;)

Мнението беше редактирано от Gerrard Liverpool на 30.01.12 01:36.

30.01.12
02:31

Със или без комплимент до момента ползата ти към темата е нула, като това не е заяждане, а просто излагане на фактите. Можеше да и направиш комплимент и да кажеш нещо конкретно.

За другото приемам критиката- футболно незаинтересован съм, не е от темите дето ме вълнува можеше да не коментирам, ама това ти е ника все пак ; )

30.01.12
02:38

Ами знам, че приноса ми е нула все още към темата , всъщност не бих казал точно нула ами поне 0,5 за това , че накарах момичето да качи снимки и както можем всички да видим тя е в повече от добра форма както казах относно визията.Иначе и аз приемам критиката.И мислех да дам съветите си след като видя снимката за да знам по-добре какви да бъдат.А пък и аз не съм на принципа ” Веднага или никога ” ;)

Тя момичето си е сложила аватар нейна снимка, достатъчно добре очертава как изглежда.  Приноса ти е 000000 - закръглено на 0. Както каза Скота - флиртче/гепиме не са тук ;)

На авторката на темата : съвета да прегледаш дневниците на мацките във форума е много добър. Също така, упражнения със собствено тегло (клекове, лицеви, коремни, набирания - ако ги можеш) са перфектни за теб в момента. Хранителният ти режим търпи критика, но се вижда, че се опитваш. Важното е да вкараш зеленчуци и плодове през деня, повече белтъци(яйца/месо), млечни. Хубаво е, че си елиминирала вредни неща като газирани и сладко :) Най-добре си направи дневник и една седмица стриктно пиши какво ядеш(като за начало и с грамажи, защото може да ядеш правилно, но твърде малко) - така другите ще помагат в движение.

П.П. offtopic : // Към ливър - тоя отбор, когато си е “заслужил”, сигурно вашите са били малолетни още :D //end offtopic

30.01.12
06:54

Херцог трън явно си и сляп и ***!Както казах ако вземеш да прочетеш по-добре нито съм свалял мацката нито нещо подобно.Това какъв е моят метод да дам съвет на някого ако не го разбираш не го коментираш и толкова!Казах повече от ясно , че момичето визуално изглежда много добре и няма какво повече да желае!Щом ти от това изречение не виждаш съвет проблема и само и единствено твой!Мисля , че е по-важно първо тя да се изясни какво иска отколкото директно да я насочвате като роботи нанякъде си!И ако бяхте прочели щяхте да видите , че според нея имала паласки ... на снимката някой да видя паласки или всеки го пропусна това и побърза да се заяде какво съм написал , без дори да е разбрал какво се опитвам да кажа??!

Модерация: Моля, придържайте се към Добрия тон!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.12 09:12.

MG

30.01.12
08:51

Ахх каква стана , както и да е. Исках просто някой, точно като за мен да ми изготви програма,но явно няма да стане в тази тема .... :D И не да ми давате хиляда линка,а точно и ясно, кое е за мен, кое не е , а не аз да си избирам.Защото щом питам тук, явно не съм успяла сама да се оправя и искам помощ. :)

Мнението беше редактирано от Marina Gecheva на 30.01.12 08:57.

30.01.12
09:05

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.12 09:13.

30.01.12
09:06

На кратко да обобщим казаното от колегите:
- Снимката от профила ти е много добра. Личи си, че изглеждаш добре, въпреки че имам какво да се оправи, както ти твърдиш. Втората синмка, която прати е от лятото, но съм сигурен, че зимата си качила някое друго килце. т.е Има върху какво да работиш.
- Почети повече информация за хранене (как, по колко пъти на ден, какво, количество на всяко меню. Хубаво е да прочетеш, как да се храниш в училище. Помисли, дали храна от стола там те удовлетворява.), различен вид диети (за какво служи всяка една от тях. На какъв ти организъм се прилага. Плюсове, минуси и т.н), тренировки (тренировка за начинаещо момиче, колко дни в седмицата, възтановяване).
- Има страхотни статии за жените и тренировките с тежести. На теб ще ти бъдат от полза. Само искам да вметна, че вчера в залата имаше една 45-50 годишна лелка, която имаше страхотни бедра и глутеуси(задник), но тренираше с 70 кг. римска мъртва тяга. Знам, че не ти говори нищо, но ако искаш можеш да се поинтересуваш какво е това упражнение и за какво служи.
- Чети дневницита на дамите от  форума. Някои от тях са с много голям опит и постижение в този спорт. Най-важното е, разбрали са ползите от това да спортуваш и да водиш здравословен начин на живот. Ако харесаш някой дневник, пиши на собственика му..Вярвам, че няма да ти откаже помощ.

MG

30.01.12
11:41

Хубаво чета, но сама като не разбирам не мога да определя, коя диета е правилната, точно вие искам да ми кажете . И друго какво мислите за фет бърнерите и л-карнитин? Корема искам по-бързо да го махна и се чудя дали да си взема едно от двете.

30.01.12
11:48

Диета не ти трябва... просто избери натурални източници на храна:
1. Месо (свинско, пилешко, риба, агнешко, телешко и т.н. и т.н.);
2. Ядки (лешници, бадеми, орехи...);
3. Зеленчуци (тука няма да ги изброявам....);
4. Мляко - пълномаслено 3,6 % БДС по възможност, сирене, кавкажал и т.н.
5. Плодове - 1-2 на ден;
6. Масло (може да го ядеш или да готвиш в него);
7. 2 литра вода на ден
8. яйца!!!!! Цели!!

Разделяш си храненията на 4 на ден и си екстра. Това трябва да ти е основата, а според нея и останалите дамски дневници, ще се научиш как да ги комбинираш.

Успех!

30.01.12
23:01

казано от Marina Gecheva на 30.01.12, 11:41:

Хубаво чета, но сама като не разбирам не мога да определя, коя диета е правилната, точно вие искам да ми кажете . И друго какво мислите за фет бърнерите и л-карнитин? Корема искам по-бързо да го махна и се чудя дали да си взема едно от двете.

Повече от ясно е че на теб не ти трябват ама в никакъв случай нито бърнер нито мърнер нито карнитини и такива!Ама изобщо дори не знам как успя да си го помислиш

31.01.12
17:33

Здравей Марина,

тук никой не може да ти даде готов режим - нито спортен, нито хранителен.

Аз бях в същото положение като теб и нищо не разбирах. Отдели време да четеш повече и парченцата от пъзела ще започнат сами да се наместват.

За храните ти дадоха насоки, от теб зависи да прецениш правилното меню, пропорции и т.н. и да ги комбинираш с подходящ за теб спорт.

Ако просто искаш да редуцираш мазнините - за 2 месеца стриктно хранене и подходящи тренировки ще влезеш в перфектна форма, тъй като си много близо до нея.

Ако държиш да се развиваш за напред - отдели време, чети и започвай. В началото ще правиш грешки, но с времето и малко помощ можеш да псотигнеш чудесни резултати.

П.С.: И не се вманиачавай с премахването на мазнините, защото за жените това води и до негативни последици. ;)

Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 31.01.12 17:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1