DHEA ако изобщо тва се води за хранителна добавка...

29.06.05
21:34

ам интересува ме за DHEA какво мислите ... има ли смисал от него ? някои пробвал ли го е ?и какъв ефект е имал от него ? аз прочетох че не бил вреден до 20 мг на ден ... но се пак си товарил черния дроб и бъбреците ... как се пие ? на цикли ? и ако да на какви ?трябва ли човек преди тва да има много стаж в залата за да има по добър ефект от него ?и на коя фирма най си заслужава да се купи ? аз видях този на biogame за 28 лева ... не обичам тая фирма изобщо и винаги съм мислил че са скъпи .... видях и този на универсал само че той е 2 пъти по скъп... :cry: има ли самисал от протектори за черния дроб ?е стига въпроси :lol:

ще бъдя много благодарен на секи написал нещо относно темата и въпросчетата ми и мисля че няма да съм аз единствения дет ще се заинтересува :D

29.06.05
22:44

Не съм вземал, но един съвет ще ти дам,никога ама никога не си купувай от продуктите на биогейм 2 пати сам се набутвал с някакви подобя на протеин неразтворими и щом най простото- протеинан е са докарали като хората престаам си за DHEA.

29.06.05
23:29

ами другото DHEA е на универсал и струва колкото мене ...  :evil: иначе аз още как им видех сайта осетих че тея са някви .... гадни копелета... и после кат прочетох бая теми в които се оплакват много хора че тва са боклуци ... аз до сега не съм си купувал нищо на тях и няма и да си купя 8) но ми е любопитно за DHEA-то и за тва писнах тема :D ама май май ... никои не го е пил тва :(  :?  :roll: то май е нещо кат лек стероид ама ... искам да чуя и мнението на други хора :D

SN

30.06.05
09:02

първо dhea е хубаво да се пие от по стари хора да кажем 20-25 че и нагоре той те право по жизнен и спомага за по добър и дълбок сън. какво целиш ти с това dhea ?

30.06.05
09:59

Надявам се си прочел статията на сайта :-)
http://www.bb-team.org/stuff/000112.php

... дава поне някаква начална информация, за това що е то ДХЕА. Иначе и на мен ми се иска да ми каже някой дето има опит с него, как действа реално това чудо  :wink:

30.06.05
10:07

прочетох я най малко преди 1 седмица... :P :P :P а тва ... какво целя ли ... ми покачване на тестостерона целя ...няма да целя да ми пораснат крила много ясно :lol: хаха а и също ме интересува и ... хитозан и за него четох статииката в сайта ама .... що еи така не са сложили ориентировачна цена :roll:  :evil:

LO

31.07.05
20:26

Аз съм на 21 има ли смисъл да взимам дхеа.

31.07.05
21:51

1. ДХЕАта (дехидроепиандростерон) е прохормон
2. Желателно е да имате поне 18 години за да започнете приема му.
3. Има на Оптимум в Power&Beauty 60табл, 50мг, 25лв
Има и разфасовка от по 25мг.

13.09.05
12:03

Аз сам ползвал ДХЕА и Трибестан в комбинациа за 2 месеца и сам много доволен от резултатите като едновременно сам пил и креатин глутамин и суровата4ен протеин за 2 месеца имам увели4ение от 4 см . на ръцете и достигане на близки резултати до тези които сам имал когато бях на 25 години и съм  тренирал зверски сега сам на 33 години и за една година тренировки съм достигнал тези резултати за сведение от 41-42 ръка сега е 46 см.

16.09.05
05:11

БТВ: колко е DHEA-та на Universal? Аз си взех на GNC за 10$ 90 таблетки. Да не е някво менте? Защо е толкова ефтина ?

16.09.05
07:12

[quote author=“egorig”]БТВ: колко е DHEA-та на Universal? Аз си взех на GNC за 10$ 90 таблетки. Да не е някво менте? Защо е толкова ефтина ?

към 50 лева е ако не бъркам нещо :D а за тая на GNC…. незнам дали е менте аз се отказах да си зимма такова нещо... а колко мг има в секи хап ? 50 ?

16.09.05
15:45

ДХЕА 25 -> 25

13.03.06
13:32

[quote author=“hridi”]Надявам се си прочел статията на сайта :-)
http://www.bb-team.org/stuff/000112.php

... дава поне някаква начална информация, за това що е то ДХЕА. Иначе и на мен ми се иска да ми каже някой дето има опит с него, как действа реално това чудо  :wink:

Тази статия не ми я отваря дайте малко инфо за DHEA.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1