31.01.12
00:07
Здравейте, от другата седмица ще почвам сутрин на училище и ще ми се налага да ставам към 6 сутринта,също така ще променя и времето на тренировки от вечер ще го преместя между 14-16 часа. Ще карам още месец два на 3 дневен сплит, след което ще почна на 4 дневен, а в дните които не съм в залата мисля да тичам на Раковски, когато време се подобри. Разполагам с протеин като + и единственият проблем ми е вечерното ядене, когато майка ми все още държи да и ям манджите... ( които не са никак безмесни впрочем ). На 16 години 178см - 72 кг. Целта ми е да покача чиста мускулна маса, като имам излишни мазнини единствено и малко в областта на корема. Ще може ли някой да ми състави примерна таблица най - вече с часовете на храненията ми предвид написаното по - горе и примерни с ястия с грамаж на ядене гд. за моите килограми ?
31.01.12
02:11
Има страшно много инфо във форума относно това какво трябва , да се яде , както и за калориите , които са ти нужни за да качваш прочети малко от публикациите и много неща ще ти се изяснят .
31.01.12
11:34
Ами сметнах си колко калорий ми трябват дневно и на калкулатора излезна краен резултат 3100.. Но ми се струва много ?