Нов режим на хранене за покачване на ММ !

Здравейте, от другата седмица ще почвам сутрин на училище и ще ми се налага да ставам към 6 сутринта,също така ще променя и  времето на тренировки от вечер ще го преместя между  14-16 часа. Ще карам още месец два на 3 дневен сплит, след което ще почна на  4 дневен, а в дните които не съм в залата мисля да тичам на Раковски, когато време се подобри. Разполагам с протеин като + и единственият проблем ми е вечерното ядене, когато майка ми все още държи да и ям манджите... ( които не са никак безмесни впрочем ). На 16 години 178см - 72 кг. Целта ми е да покача чиста мускулна маса, като имам излишни мазнини единствено и малко в областта на корема. Ще може ли някой да ми състави примерна таблица най - вече с часовете на храненията ми предвид написаното по - горе и примерни с ястия с грамаж на ядене гд. за моите килограми ?

Има страшно много инфо във форума относно това какво трябва , да се яде , както и за калориите , които са ти нужни за да качваш прочети малко от публикациите и много неща ще ти се изяснят .

Ами сметнах си колко калорий ми трябват дневно и на калкулатора излезна краен резултат 3100.. Но ми се струва много ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1