Книги, коя е по-по-най?

30.01.12
12:25

Значи реших да започна да се образовам повече в сферата на храненето и понеже искам да започна да изграждам хранителен режим, но нямам достатъчна база, за да изградя такова, като се има в предвид, че нямам доходи, защото съм все още ученик. Така това няма значение сега, търся мнението ви за няколко книги, коя е по-добра и коя би ми свършила по-добра работа, така някой по-опитен ако може да ми отговори, пък ако ги е отварял - още по-добре.. Ето ги и тях:
http://www.book.store.bg/p3745/razdelno-hranene-recepti-karolin-hymfriz.html
http://www.book.store.bg/p35132/razdelno-hranene-radoslav-radev-rumiana-cankova.html
http://www.book.store.bg/p931/silata-na-hraneneto-ed-blonc.html

Ако имате някакви други предложения относно книга - насочете ме. Благодаря предварително!

Мила

30.01.12
15:42

Няма нужда да купуваш нито една от изброените от теб книги. В изданието има достатъчно вярна информация, теми и статии разглеждащи всички хранителни режими/диети, които ще ти позволят да решиш кой режим е най-подходящ за теб, съобразно целите и възможностите ти.

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 30.01.12, 15:42:

Няма нужда да купуваш нито една от изброените от теб книги. В изданието има достатъчно вярна информация, теми и статии разглеждащи всички хранителни режими/диети, които ще ти позволят да решиш кой режим е най-подходящ за теб, съобразно целите и възможностите ти.

Момчето е казало, че иска да се образова не да си избира хранителен режим...
Напълно го подкрепям и няма нищо лошо в това да се чете. Само, че не съм чел много книги на тази тема и не мога да ти бъда полезен. За това се извинявам за разводняването на темата. Очаквам после да кажеш коя книга ти е харесал.

П.С. Почвай на ред...

30.01.12
17:57

Мисля, че в книга бих открил много повече и подробна информация, а в едната дори има и примерни менюта и рецепти, в нета всичко е общо и ти върви си търси.. Ще видя какво ще направя, все още очаквам и други мнения!

Мила

30.01.12
18:01

Значи реших да започна да се образовам повече в сферата на храненето и понеже искам да започна да изграждам хранителен режим

Той точно това казва, че иска да си изгражда хранителен режим...
Ами разделното хранене (книгите които е избрал) е хранителен режим, което ме наведе на мисълта, че иска да се образова в тази сфера. И понеже преди много години бях на разделно хранене и знам какво представлява му препоръчах да не си купува никоя от изброените, а да започне да чете статиите във форума. Сега ако му препоръчам да прочете Eat Stop Eat или Warrior Diet, едва ли ще разбере основите на здравословното хранене или като цяло основните нещата в тази насока. Още повече хубави книги написани на български или преведени на български почти няма (защото съм търсила)
П.П. Книги:

1. Burn the fat, feed the muscle
2. Eat Stop Eat
3. Warrior diet
4. Metabolic Diet
5. The Zone

примерно....

Мнението беше редактирано от Мила на 30.01.12 18:14.

31.01.12
14:20

Ако наистина търсиш “много повече и подробна информация”, изброените от теб книги не са, сайта може да ти даде много повече. Мога да ти предложа: Advanced Nutrition and Human Metabolism
Има и look inside за да се хвърли едно око, но не е никак евтино четиво и не на български.

31.01.12
14:27

Чак такъв маниак нямам намерение да ставам, просто имах в предвид, че в книгите има примерни менюта, рецепти и тен подобни, с които мога да преценя какво и кога, имайки в предвид какво има в хладилника.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1