Свръх-Стриктна Диета!!!

28.06.05
02:30

Какво мислите за за тази диета някои пробвал ли е нещо подобно на тази диета видях я в един саит и се чудя дали да не я приложа но искам да се съветвам с хора които разбират като вас тук:)
Ако не държите на многото мускулна маса и нейното непрекъснато количество може и да направите свръх-стриктна диета: два дни не ядете, на третия правите захранка с питателни храни 2-3 пъти дневно.
За свръх-стриктната диета за около 5-6 месеца са сваляни около 40кг.

28.06.05
02:33

Предлагам ти друго - ядеш си всеки ден по 3 - 5 пъти, в съответствие с препоръките в сайта, и сваляш бавно, постепенно и здравословно.

28.06.05
02:33

Това ми се струва приложимо само при хора които са адски пълни. Макар че лично аз и на тях не го препоръчвам. Не е здравословен такъв глад, губи се мускул, мноого стрес върху тялото. Отделно че самата диета е неприятна за спазване!Едно НВД или някакъв балансиран режим ми се струват далеч по-уместни.

Каква ти е целта на теб? Дай инфо за себе си?

ВН

28.06.05
05:19

Подобни безумия разрушават човешкото здраве, колкото до другото за 6 месеца всеки добър консултант може да помогне на човек да свали здравословно поне 24 кг в комбинация кардио/диета...

28.06.05
09:12

[quote author=“Image”]Подобни безумия разрушават човешкото здраве, колкото до другото за 6 месеца всеки добър консултант може да помогне на човек да свали здравословно поне 24 кг в комбинация кардио/диета...

Абсолютно съм съгласен. Аз се чудя друго, кой ги съчинява тея безумия постоянно, кой знае колко хора са си навредили вследствие на разни диетки. Според мен трябва бъде съден такъв човек. Много ме е яд :twisted:

28.06.05
11:30

[quote author=“Image”]Подобни безумия разрушават човешкото здраве, колкото до другото за 6 месеца всеки добър консултант може да помогне на човек да свали здравословно поне 24 кг в комбинация кардио/диета...

Ехее 24 кг  :oops:  много е братле и яко мускули ще се свълят

ВН

28.06.05
12:40

Емо говориме за хора със затлъстяване 3 та степен и нагоре...

28.06.05
13:07

[quote author=“Image”]Емо говориме за хора със затлъстяване 3 та степен и нагоре...

Тогава сори просто не прочетох, че някой има такива проблеми и затова. Но наистина смятам, че ще има ефект и е постижимо в този случай.
по-здрави и уважения

28.06.05
13:57

Емо, то и ние имаме подобни проблеми, ама хайде.... :lol:

5C

28.06.05
14:01

:) аз кво да добавя те проф. казаха вече,но от такава диета възможно ли е да стане мисля че се казваше “анорексия” мисля че така беше.Извинете ако съм сбъркал
По-здрави

28.06.05
21:40

и аз съм го чувал това за 2 дена не ядеш и на третия ако хранителни продукти които да те заситят много ,и се сваляло яко кила но и според мене не здравословно както вика калоянчо едно НВД е екстра в сравнение с тази нечовешка програма

30.06.05
12:35

не, неяденето е ясно, че е пълна безмислица, каквито и да са останалите детайли на диетата.
послушай Петко и Image.

А иначе май и на мен точно в този период на годината спря да ми дреме за мускули и тръгвам да свалям “неразумно”:
ям само - месо, риба, яйца.
Добавки: мултивитамин, рибено масло, б-комплекс (без протеин - нямам 100%-тов, а 90%-товия ще ми развали диетата)
Течности: вода и по-възможност - топла (гореща) преварена вода (никакви алкохоли, кола-лайт и т.н.)

Мисля, че в комбинация с кардио + повечко л-карнитин (винаги е добре да има л-карнитин при кето) става за тежко затлъстели... (сега съм 102 к.г. и не се кефя)

30.06.05
12:50

100% протеин няма :) има 100% суроватъчен или яйчен или какъвто и да е. 90% протеин е мн добре и определено няма да ти развали диетата. Ако е на 70-75% е ок. Каквато и да е диетата не може да си на 0 въглехидрати или мазнини. Така че проблема с мазнини/въглехидрати от протеина на прах не съществува.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1