Резервни части за фитнес уреди.

04.01.12
20:25

Здравейте, интересува ме къде в София човек би могъл да намери резервни части.Конкретно ме интересуват амортисьори за гребен тренажор, че моите май свършват курса...

07.01.12
09:22

Предполагам, че ако се свържеш с производителя той ще ти даде най-ясна информация.

Иначе и на мен ми е интересно да разбера дали има такъв магазин с резервни части за фитнес уреди. Пък, освен интересно би ми било и полезно. :)

Мнението беше редактирано от Jewelz на 07.01.12 09:50.

31.01.12
22:00

Лошооо...Мислех си, че на гребния тренажор му заминават амортисьорите, а се оказа, че на жената на степера.Никой ли няма жокер?За един амортисьор не си струва да се хвърля уреда...

01.02.12
21:30

Звънни или отиди в Спорт Депот. Със сигурност продават гребни тренажори, доста е вероятно да продават и части за тях.
На сайта си не видях да продават части, но кой знае.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1