Ех,това рамо..

31.01.12
12:40

Здравейте имам проблем със рамото , тренирам от около година и половина ,но това рамо не просперира .. моля да споделите тренировъчните методи на какво най-много наблягате като тренирате рамо

АЧ

31.01.12
12:47

Едни от най-ефикасните упражнения за рамо са раменна преса с щанга или дъмбели, разтваряне в страни с дъмбели и напред. Рамото се натоварва и от др. упражнения, като например на лежанката, при кофи, набирания...

Да не забравяме хендстенд опори ;)

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 31.01.12 21:39.

31.01.12
22:08

какви са сериите по хандстанд , тъй като не съм го пробвал

31.01.12
23:41

Щом ти е интересно пробвай да държиш стойка на ръце до стената за време. За по-голяма трудност с корем към стената и със стремежа да приближиш ръцете на 20см(и по-малко) от стената, със забележката, че ако почнеш да падаш от тази позция трябва да допреш брада до гърдите и да се претъркулиш напред, а не да падаш по гръб :) В началото е много трудно да застанеш с корем към стената, но смятам че си струва - натоварването в раменете се променя много и самата позиция налага по-добра техника.
Всеки ден или през ден 2-3 серии представляват едно много добро допълнително натоварване на раменете и ако подходиш достатъчно разумно няма да пречат на възстановяването :)

Мнението беше редактирано от MrNikoi на 31.01.12 23:43.

AZ

31.01.12
23:59

Отдели рамото в отделен ден ;)

01.02.12
09:13

а сега, да вземеш да ни светнеш как си тренирал рамената досега, как си тренирал изобщо, ръст, килограми и тнт ... това, че рамената ти не вървят е ясно ;)

01.02.12
11:07

Добре, на 18 години съм , около 65 кг 1.82 , рамото съм го тренирал по следния начин

разтваряне в страни с дъмбели
разтваряне за задно рамо
за предно рамо -напред с дъмбели

и като цяло е това ужасна комбинация знам , а аз се чудя защо не върви ИЗОБЩО

Какво да направя в отделен ден ли да тренирам рамо , никога не съм имал мускулна треска на рамото , твърдо решен съм да го пооправя .

PH

01.02.12
11:17

На тази височина и тези килограми не вярвам въобще някоя група да ти върви ...

01.02.12
12:03

казано от Emo Emilov на 01.02.12, 11:07:

Добре, на 18 години съм , около 65 кг 1.82 , рамото съм го тренирал по следния начин

разтваряне за задно рамо

Какво да направя в отделен ден ли да тренирам рамо , никога не съм имал мускулна треска на рамото , твърдо решен съм да го пооправя .

Раменни преси прави

AZ

01.02.12
12:17

казано от Emo Emilov на 01.02.12, 11:07:

разтваряне за задно рамо

Бая работи има да пооправяш.Качи 20 кила,после се тревожи дали ти върви точно рамото или не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1