Какво е мнението ви за този креатин?

15.01.12
00:49

До сега не съм използвал никакви добавки но нещо ми се върти в главата използването на кратин
изчетох доста и нямам намерение да стана като балон с вода след употребата му и затова се спрях на CREATINE ALKALYNE на PEAK бихте ли си дали мнието за него

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.01.12 10:32.

HE

15.01.12
01:40

Какво е това “Краин” бе човек - някакъв нов вид геврек?
Имаш ли идея, че дори и от сол човек задържа вода? Като ти гледам поста не си пробвал монохидрат, та да твърдиш със сигурност, че ще задържиш вода. Все пак монохидрат-а си остава най-ефективната форма на креатин.

15.01.12
12:21

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218

Що ли се хаби emzo навремето...

16.01.12
09:22

Щом ти е за първи прием ти препоръчвам КРЕА БОМБ на СКИТЕК,не съдържа монохидрат и не задържа вода.

HE

16.01.12
12:23

казано от Виктор Илков на 16.01.12, 09:22:

Щом ти е за първи прием ти препоръчвам КРЕА БОМБ на СКИТЕК,не съдържа монохидрат и не задържа вода.

Я пак? Какво не съдържал? Що не спрете да ръсите глупости най-после? Хайде поне да си направиш труда, да прочетеш съдържанието на етикета и тогава с мненията? Това, което остава неразтворено по дъното на чашата или шейкъра да не е овесени ядки?

16.01.12
13:41

Знаеш ли, може и овесени ядки да е :D
Все пак, СКИТЕК е нова фирма, която не сме чували ;)

01.02.12
10:40

Ей да не се обърка човек,ми обяснете му на човека тогава,а не само да се подигравате,сладури

AZ

01.02.12
11:32

Какво да се обърка бе,преди да даваш съвети си направи сметка сигурен ли си в това,което казваш ;)
До автора-пробваш монохидарат,като не ти понася добре го спираш и готово.Кре алкалина е по-стабилен монохидрат,патентована суровина е,което ще рече,че на която и марка да купиш се предполага,че продуктът е един и същ.Пил съм 1 път и не съм оставал доволен,но беше преди доста време,така че не мога да съм обективен.И стига преувеличавате това задържане на вода вече.

01.02.12
11:49

Ооооо велики,простете ми за невежеството,към автора не си купувай CREA BOMB.

AZ

01.02.12
11:56

казано от Виктор Илков на 01.02.12, 11:49:

Стига спам.Ама си прав поне-креабомб е боклук,както и повечето добавки на сайтек :D По-добре човек да спести малко пари и да си купи нещо по-скъпо или поне за тия 35 лева дето е това да ги даде за един свестен монохидрат на оптимум примерно.

HE

01.02.12
12:25

Вярно си е невежество! Препоръчваш нещо, което не знаеш, какво съдържа и, как действа!
Простено да ти е!

01.02.12
12:39

казано от az100yan на 01.02.12, 11:56:

Стига спам.Ама си прав поне-креабомб е боклук,както и повечето добавки на сайтек :D По-добре човек да спести малко пари и да си купи нещо по-скъпо или поне за тия 35 лева дето е това да ги даде за един свестен монохидрат на оптимум примерно.

А я ни обясни защо да са боклук,познавам доста доволни хора от тях,а ти така лесно да отсечеш че са боклуци,обоснови се.

AZ

01.02.12
12:47

казано от Виктор Илков на 01.02.12, 12:39:

А я ни обясни защо да са боклук,познавам доста доволни хора от тях,а ти така лесно да отсечеш че са боклуци,обоснови се.

Казах,че креабомб не си струва ;) Може малко пресилено да съм се изказал,аз съм си такъв.Аз също познавам хора,които са доволни от сайтек,аз също съм от някои продукти.Но пак си остават фирма среден,клоняща към нисък клас,това имах на предвид.А за хората,които познаваш и са доволни е несериозно.Аз познавам такива дето си пият нутрим понеже били “убави” :D и пак са доволни,ама не съм тръгнал да ги препоръчвам по форумите.

01.02.12
12:47

казано от head_hunter на 01.02.12, 12:25:

Вярно си е невежество! Препоръчваш нещо, което не знаеш, какво съдържа и, как действа!
Простено да ти е!

Само пиши по-грамотно,не е приятно другите да го четат така.Имай уважение към останалите потребители.

01.02.12
13:02

казано от az100yan на 01.02.12, 12:47:

казано от Виктор Илков на 01.02.12, 12:39:

Казах,че креабомб не си струва ;) Може малко пресилено да съм се изказал,аз съм си такъв.Аз също познавам хора,които са доволни от сайтек,аз също съм от някои продукти.Но пак си остават фирма среден,клоняща към нисък клас,това имах на предвид.А за хората,които познаваш и са доволни е несериозно.Аз познавам такива дето си пият нутрим понеже били “убави” :D и пак са доволни,ама не съм тръгнал да ги препоръчвам по форумите.

Чакай,нещо се оплете май.Ти познаваш хора които са доволни,и аз познавам хора които са доволни,ама мойто е несериозно.Добре ни развесели тук в залата от която пиша,само ви изпробвах момчета,нищо не знаете.Лек ден :)

@Виктор Илков, май не схващаш смисъла на написаното от @az100yan!
Разликата е че ти препоръчваш продукта Х на базата на това че еди си кой е пил  и е останал доволен. А даже нямаш и идея за съдържанието на въпросният продукт. По-горе @хеад_хънтър ти го каза.
Това е несериозното!

Добре ни развесели тук в залата от която пиша,само ви изпробвах момчета,нищо не знаете.Лек ден

Ами веселете се там в залата ама  не се изказвай неподготвен. Форума е за това хората да споделят информация за която са сигурни а не да дава съвети на базата на кой какво чул.

@Raphael Angelov пробвай с монохидрат за начало и виж дали ти понася и как ти се отразява. Недей да правиш зареждащи периоди.
Избери някоя качествена марка - ОН, Нау Фуудс..марки има много

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 02.02.12 13:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1