Парене по време на тренировка - причини?

31.01.12
22:01

Здравейте,бих искал да ви попитам на какво да се дължи паренето по цялото ми тяло по време на тренировка.Изпитвам парене,което преминава във адски сърбеж по цялото тяло,не съм болен,нямам шарка или някакво заболяване.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.01.12 22:06.

Ауу това е много гадно и аз преди няколко месеца бях така. В момента, в който ми стане по-топло, просто започва да ме сърби много почти цялото тяло. Така няколко дена и премина. А преди това, помня, че преди година горе-долу пак ми се случи и пак за няколко дена спря. Не знам защо се получава, дано се оправиш бързо, щото е доста гадно :D

31.01.12
23:34

Отвратително е,не мога да си направя тренировката като хората. Това продължава вече около седмица,но се надявам както ти казваш да отмине.

01.02.12
00:38

казано от Stoqn Stoqnov на 31.01.12, 22:01:

Здравейте,бих искал да ви попитам на какво да се дължи паренето по цялото ми тяло по време на тренировка.Изпитвам парене,което преминава във адски сърбеж по цялото тяло,не съм болен,нямам шарка или някакво заболяване.

Що не пробваш да си изпереш дрехите с различни препарати от тези, които използваш!!!

Това от кога ти се случва и преди случвало ли се е?

Говорим за сърбеж по кожата, а не за парене/горене вътре в самите тъкани, нали?

По сегашното ти обяснение не може да се прецени какво точно ти има или може да ти има. Опитай да дадеш малко повече информация.

01.02.12
12:09

А били споделил от какви тъкани са самите дрехи,с които тренираш.
След изпотяване ли се появява или на сухо.

Щом е от седмица,си спомни какво си проминил през този период.

01.02.12
13:03

Ами това се появи преди седмица някъде. По скоро е сърбеж по цялото тяло,пера си постоянно дрехите. Анцуга ми е от плат,а тениската е памучна,преди не ми се е случвало да имам сърбеж по тялото.И аз по принцип не се потя,така че по скоро на сухо ме сърби кожата.

Мнението беше редактирано от Stoqn Stoqnov на 01.02.12 13:03.

02.02.12
02:01

Нямах в предвид, че не си переш дрехите, а да ги изпереш с различен прах за пране и омекотител от тези с които са прани дрехите ти до сега, и да видиш дали няма да изчезне сърбежа...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1