Спагети - вредно или полезно?

СМ

01.02.12
21:44

Имам един въпрос.
Спагетите влизат ли към низко въглехидратните храни ?
Могат ли да се впишат в хранителен режим за покачване на мускулна маса ?

Не, не влизат към ниско въглехидратните храни. Това сам можеш да го видиш на етикета. Средно в 100гр. сурови спагети се съдържат 75гр. въглехидрати.

Да, могат да се впишат в режим за покачване на мускулна маса.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.02.12 21:47.

СМ

01.02.12
21:50

Благодаря за бързия отговор.
И още един въпрос, знам, че не е по темата , но ако съчетая фитнес и бойно изкуство добра идея ли е или е пракалено натоварващо?

Можеш да ги съчетаеш, но трябва да си много внимателен. Най-добре да се консултираш с професионалист.

За повече информация - Фитнес и бойни спортове

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.02.12 21:54.

СМ

01.02.12
22:11

Коремни преси, Махало и извивки с швейцарска топка добри упражнения ли са за корем

Да.

СМ

01.02.12
22:14

Мерси много ще лягам, че утре съм на дск

01.02.12
22:15

:D Друго нещо да питаш??? Получаваш веднага кратки и ясни отговори!

01.02.12
23:15

казано от Тихомир Велев на 01.02.12, 21:46:

Не, не влизат към ниско въглехидратните храни. Това сам можеш да го видиш на етикета. Средно в 100гр. сурови спагети се съдържат 75гр. въглехидрати.

Да, могат да се впишат в режим за покачване на мускулна маса.

Велев, така му ги сметна сякаш ще си ги рупе като солети :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1