07.06.05
11:18
Гледам че няма такава тема и ми е интересно дали някой го е пробвал дали има резултати и така..
07.06.05
13:16
Аааа има тема. Пред 1-2 години май бях пуснал. То и сега трябва да я има. Термогенетик на Юнивърсъл, 90 таблетки - 43 лева.
07.06.05
20:04
в търсачката нищо не намира поне това което търся нито на Юнивърсъл нито на термогенетик аре дай поне линкче
А какав е този прдодукт и какво му е действието?Дайте малко инфо за този продукт аз за първи път го чувам?Кажете за какво става въпрос?
11.06.05
12:09
http://techni.machines94.com/forum/thermo.JPG
... с разлика че не е опоменатите 100% еквивалентен на Е/К/А.
Вдига ти температурата, за да се потиш повече и по тоя начин сваляш по-бързо. Ползвал съм го продукта, не е лош, ама действа само ако го предозираш :oops:
11.06.05
14:32
Вече го няма тоз сайт. Беше нещо от рода на Konstantin on-line shop.
Виж в http://www.sncway.com/ сиг го има.
30.06.05
16:56
това е от онлайн магазина на Косьо културиста. той вече не съществува.
30.06.05
17:19
Значи добре съм запомнил 8)
10.07.05
11:29
Аз сега го пия термо стека,като термоген върши работа-аз лично го усещам много добре,за първи път го ползвам специлано него но парите си заслужават,поне според мене.
[quote author=“CityNight”]Аз сега го пия термо стека,като термоген върши работа-аз лично го усещам много добре,за първи път го ползвам специлано него но парите си заслужават,поне според мене.
Информативно би ли казал какви резултати си постигнал?
10.07.05
16:56
Ще ти кажа като направя един цикъл,за сега го ползвам от десетина дена само с кардио за да го тествам...и при положение че не съм си променял хранителния режим и тренировъчния такъв(освен малко наблягане на тичане) към 1.5-2 кила съм съкнал,но за него казват че напълно разгръща потенциал след първата седмица познати които го ползват.Мисля да го комбинирам с карнитин да видя как ще ми се отрази.
Иначе лично съм доволен-деиствието му се усеща и при тренировка откъм енергия и потене,а и вкъщи-потиска глада,въпреки че се храня често и не позволявам такова нещо,бе усеща се...само имам чувството че при претоварване малко по бързо се изморявам от преди но не знам дали може да е свързано с него и как.
04.08.05
23:49
Ха така,завърших серията с термо стека,и аз лично съм доволен,комбиниран с разтворим карнитин на прах(него си го пия кат сокче лятото)даде доста добър ефект-за 25 дена горе долу,като принципно държах и на НВД,ма не много строго,щото много разсеиващи поводи имаше,смъкнах горе долу 5 кила но точно от където исках,така че определено съм доволен.
А какво ще кажете за комбинацията на Липозан(комбиниран фат бърнар на нутрим) и Л-карнитин на нутрим като изпия по една опаковка(тренирам и ще правя усилено кардио бягане и въртене на велоъргометар) дали ще имам добри резултати при премахването на мазнините от корема и паласките ми ?
05.08.05
16:52
Kang индивидуално е и това е офтопик.Опитвайте се да спазвате простите правила на форума не се иска висше
City… след като отскоча до морето и аз ще направя един цикъл с термото и ще споделя тук резултатите.За тези дни 2 опаковки ли изпи?
11.08.05
11:14
Voltmachine една от 90 броики,по 4-6 на ден,в зависимост от активноста,смисал 2 са дежурни преди лягане,другите в зависимост броя тренировки и нароварването-примерно 6 са ако правя кардио сутрин и вечер,4 са като минавам само с фитнес,но съм доволен,най вече защото ефекта е повече от задоволяващ при положение че развалях НВД’то.
П.С. Дам,определено сподели и твойте впечатления като го почнеш :)