Въпрос относно храненето

02.02.12
12:54

Здравейте, ще се радвам да споделите мнението си за храненето, което смятам да започна да следвам. на 16 съм тежа 68 кг 1 година стаж в фитнеса бях 70кг но лятото спрях да тренирам уж за малко и си убих ритама , та чак сега почвам сериозно ...  4 дни тренирам в седмицата 

не съм решил окончателно но сигурно ще е нещо от сорта :

понеделник : гръб и бицепс
вторник : почивка
сряда : гърди
четвъртък : почивка
петък : рамо и трицепс
събота : крака

или

понеделник: гърди трицепс
сряда:гръб и бицепс и трапец
петък:рамо
събота: крака

Хранителна програма :
След ставане: 1 доза - 24гр Протеинова матрица
07:10   4-5 яйца варени без жълтъците с кисело мляко и извара/сирене + банан или фреш от цитрусови плодове
10:30   2 сандвича с кашкавал и пилешко месо + банан
13:30/14:30   200гр картофи/ориз с 150 гр пилешко
16:00 Тренировка
17:20 1,2 банана +  24гр Протеин матрица
17:40 150гр картофи/ориз + 100 гр пилешко
20:40   консерва риба 160гр + филия хляб
22:00 100 гр извара

02.02.12
13:17

Не е зле допада ми само че:Закуската след тоя протеин ми се вижда доста като се има в предвид че след протеина ядеш яйца , мляко и извара , храненето след тренировка е малко с тия 100г пилешко - направи ги поне 250г (аз ям по 450).Много важно е как ядеш картофите - най-добрия вариант за мен е да са на сготвени на водна баня. :)

Поздрави !!!

02.02.12
14:07

ще се изринеш от толкова много протеини.... аз се базикам, ама ти вирно може да се алергизираш... разнообразявай я тая храна ти ядеш само пиле и картофи... организма ти има нужда и от мазнини не само от протини и нишесте... :P и тея яйца ми се струват много на закуска пък и + протеина... яж и зеленчуци някви, и повече фреш пий - организма ти има нужда и от витамини и ензими :P

02.02.12
14:20

Благодаря за мненията , ще се радвам да има и други :) Иначе аз няма просто как да напиша точно храненето ми и не следвам обезателно това ... ориза и картофите ги разнообразявам и с други въглехидрати а зеленчуци и плодове ям доста .. 1 купа салата ям на ден сиг ... но това го броя като гарнитура към основното защото зеленчуците не са толкова богати като хранителна стойност ... също разнообразявам със супи и други ястия но горе доло е това, което съм описал като пропорции - Въглехидрати , протеин , мазнини :)
Имам и друг въпрос. Да си взема ли креатин монохидрат или матрица за по-голям ефект ? И вреди ли креатин ... чел съм много но все противоречиви мнения ......... Ще се радвам на още мнения :)

Благодаря ви предварително :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1